tirsdag den 9. marts 2010

Tilfreds!


Så blev jeg færdig med den sidste omgang, og jeg er klar til at klargøre hjørnerne og sømme kanten fast på bagsiden af sjalet.

Det er kun på billeder at en af farverne ligesom udgør en stribe, sådan ser det ikke ud i virkeligheden.

Nu skal det så vaskes, tørres på gulvtæppe med et stort badehåndklæde under og spændes op med nåle, så bliver det helt perfekt. Det er strikket i garn med rester af spindeolie, og efter vask bliver det både blødere og tråden fyldigere, så det ser pænt glatstrikket ud.
Vægt: 322 g
Antal farver: 6 i bundfarve og 6 i mønster
Strikket på p 3½
Mål: længde 90 cm, vingefang 200 cm
Hvem skal have det: jeg ved det ikke, jeg strikker for min fornøjelses skyld, men mon ikke jeg finder anvendelse?
8 kommentarer:

 1. Hvor er det flot !
  Sikke et arbejde, jeg kan godt forstå du er tilfreds, og det bliver da bare alletiders, at sidde og putte sig i :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot, SÅ dejlige farver.

  SvarSlet
 3. Hvor er dit sjal dog blevet smukt. Sikke nogen farver.
  Merete

  SvarSlet
 4. Dejligt at se processen og det færdige arbejde .
  Mvh Kirsten

  SvarSlet
 5. WOW! og så er der vist ikke mere at sige til det.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 6. Kære Bodil. Hvor er det bare blevet smukt. Jeg selv tøver lidt endnu, fordi jeg har svært ved metoden med de to tråde. Jeg har nu fået forærene en lille dims til fingeren, hvor man kan sætte de to tråde i, så de bliver hvor de skal. Jeg skal også øve mere i ikke at stramme garnet for meget. Pyhh jeg tror jeg har kastet mig over en meget svær udfordring, så heldigvis har jeg hele året til at blive færdig i :)

  Kan det passe at det ser meget underligt ud i begyndelsen?? Syntes at farveovergangen er helt i hegnet, men måske det bliver mere rigtigt når jeg er længere end den første blomst? Mine strikkeveninder syntes også det er lidt tykt i det, fordi jeg strikker med to tråde, men det er for at holstgarnet skal passe med den anden slags uldgarn jeg bruger.

  Nå, men jeg er glad for dine udførlige billeder og beskrivelser, det hjælper mig til ikke at give op.

  God dag og venlig hilsen
  Henriette :))

  SvarSlet
 7. Kære alle
  Tak for jeres kommentarer. Til Henriette: jeg tror bestemt også at det bliver for tykt med 2 tråde. Jeg strikkker med en tråd af gangen, men med 2 tråde på fingeren på pind 3½, og det må gerne være en smule løst inden det vaskes.
  Jo det ser lidt mærkeligt ud i starten, men din farveovergang må ikke være for brat, det skal være en overgang tone i tone, altså så du følger farveskalaen fra lys til mørk og omvendt.

  SvarSlet