onsdag den 24. oktober 2012

Afveksling må der til....

Jeg er godt på vej med ribtrøjen, det ene ærme er også færdigt. Nu må jeg snart til at overveje, hvordan jeg kommer videre med raglan og snoning op gennem raglanindtagningen.
Men der er et dilemma, jeg holder meget af de enkel modeller, men de altså kedelige at strikke.
 Så derfor har jeg et mønsterstrikketøj ved siden af, som jeg strikker lidt på som afveksling. Prikker i forskellige nuancer på en grå bund. Det er helt uproblematisk, men der er et valg hver gang jeg skifter farve, og det kan jeg godt lide.


Tangent er en vest fra Ruth Sørensens hånd. Min mor har strikket den til min søster, men hun får den ikke brugt. Det er en størrelse S - brystvidde 88 og længde 60 cm.
Den er strikket i shetlandsuld fra Karen Noe.
Hvis nogen kan bruge den, kan den erhverves for 100 kr + forsendelse
VESTEN ER AFSAT
Ryggen har fine indtagninger, og modellen er meget klædelig.7 kommentarer:

 1. Det er så fantastisk at se hvad du får ud af pinde og garn. Meget imponerende!!! Jeg bliver altid inspireret af det du skaber!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det og i lige måde, må jeg bestemt sige....

   Slet
 2. I modsætning til dig, har jeg det helt fint med "kedelige" ribmønstre. Tror jeg bruger det lidt som meditation og så får hjernen i mellemtiden tænkt andre tanker :-)

  Din ribmodel ser meget lovende ud!

  Mønsterstrik er noget jeg stadigvæk skal tage mig sammen til, for der skal jeg jo koncentrere mig noget mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke uden grund din blog hedder Berits ret og vrang. På den baggrund burde min hedde Mønsterstrikkeren, men det kunne jo misforstås :-)

   Slet
  2. Jeg vil da vældig gerne købe vesten. Den er både smuk og flot i farven og helt sikkert varm. Hvad skal jeg gøre ? Kh Hanne -Lene

   Slet
  3. Du skal sende mig en mail, se OM MIG-feltet, så kan vi udveksle oplysninger.

   Hilsen Bodil

   Slet
 3. Din ribtrøje ser helt fantastisk ud - jeg elsker at strikke rib, dog mest når det er 2r, 2vr for da kommer rib-rytmen i hænderne og det går bare derudaf...... Har et par ufoer hvor det er 6r, 2vr og det synes jeg ikke er så sjovt/hurtigt at strikke.

  Dit mønsterstrik ser superlækkert ud med de skønne prikker; et tørklæde monstro?

  SvarSlet