mandag den 23. september 2013

Fanø fortsat

På vej mod forsamligshuset kunne man høre dejlig spillemandsmusik og et orkester af børn og unge spillede gamle Fanø-melodier for os.

Ved indgangen til udsalgsstederne var der kø, og vi kom ind, når nogen gik ud. Det var en rigtig god regulering, for så kunne man komme til ved salgsboderne.

Det lykkedes at tage ganske få billeder, her Kastaniestrik hos Tante Grøn

Og her en smuk, luftig vest fra Magiske Garners stand. Her kunne vi købe kits til alle de dejlige modeller i bogen fra sidste indlæg.


Verdens korteste lylås - ja det ved jeg ikke om det er, men den er i hvert fald funktionel til sjaler og andet, som skal holdes sammen. Den kunne fås hos Lene Kastrups stand - Uldsund strik og design.

Fanøs rådhus, og Fanø er stadig en selvstændig kommune med et indbyggertal på 3251. De fleste bor i Nordby.

På rådhuset var der udstilling af Annette Danielsens seneste designs fra bogen Østen for Solen og Susie Haumann havde modeller fra de nyeste hæfter Around og Grey Days. Den sidste udstiller var Rachel Søgaard, som udkommer med en bog til november. Den hedder 10 trøjer, og de var alle udstillet på rådhuset. En fin detaljer er de broderede knapper, som matchede de stjerner, som også var på trøjen.

 Så er vi kommet til Christels Seyfarths butik. Farveindtrykket var lige ved at slå os omkuld, mønstre og farver i alle regnbuens farver er overvældende, og selvfølgelig skulle vi kikke i den nye bog. Jeg har ikke bestilt den, og nøjedes med at kikke.
Der er flere modeller, som er enklere end vi plejer at se hos Christel, og der var fine deltajler.

En figurstribet jakke, se opslaget på ærmet.

På museet i Sønderho købte jeg denne bog. Den indeholder mange brugbare oplysninger om Fanø og øens historie-plus et væld af fine billeder.
Masken blev brugt af piger, så de kunne bevare et lyst teint.

En dejlig dag var ved at være slut, og forude ventede busturen, hvor vi kunne slappe af og fordøje dagens mange indtryk.

2 kommentarer:

  1. hej Bodil. Der er mange indtryk, der nu skal fordøjes efter sådan en Fanø tur. Jeg var selv på Fanø, og nu er det rigtig sjovt også at få oplevelsen gennem andres øjne her i Blogland - og både genopdage og nyopdage de mange oplevelser og ting. Tak for rundturen :o)

    SvarSlet
  2. Det er skønt at se andres billeder og oplevelser fra Fanø. Jeg var der selv om lørdagen

    SvarSlet