tirsdag den 31. december 2013

Jeg ser frem mod 2014

Flere har spurgt, om det er en hemmelighed, at turen til Estland er dubleret, og nej det er det selvfølgelig ikke. Turen er for alle interesserede. Turen gentages 8.-14. september 2014, og der er stadig ledige pladser. Læs mere om programmet her. På junituren er der en enkelt plads pga. af et afbud. Hvis du er interesseret i at deltage, så send en mail.

Her på årets sidste dag er blikket rettet mod 2014, og der er så meget at glæde sig til, både på det personlige plan og på strikkefronten.
I marts er der Fiberfest i Ry - helst præcis d. 29. marts, og det er bestemt ikke for tidligt at tilmelde sig en workshop. Læs om indholdet på Fiberfesten hjemmeside. Der er meget at vælge imellem.


Strikkeweekenden på Sælvigbugtens camping, Samsø, var en sikker succes sidste år. Den  foregår 20.-22. juni i 2014, og vi ved, der bliver rift om pladserne. Du kan læse hele programmet her. Tilmelding kan først ske fra 6. januar.
Det var bare et lille udsnit af spændende strikkebegivenheder. 
På det personlige plan bliver 2014 også et særligt år, når en ny lille verdensmand ankommer til maj.
Jeg vil ønske alle mine læsere et rigtigt godt nytår og sige jer tak, fordi I læser med. Tak for kommentarer, mails og hilsner.
Vi mødes i 2014.
 


9 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår - og tak for alt du deler. Det er altid så hyggeligt at besøge din blog og følge dit flotte arbejde med uld og pinde!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og jeg kan bestemt sige i lige måde.

   Slet
 2. Godt Nytår til dig også. Ser frem til mange gode strikkeoplevelser i 2014. Først Fiberfest, har tilmeldt mig til 2 workshops, glæder mig til at høre om jeg er "på". Og så sker der jo meget på strikkefronten rundt i landet. Herligt! Tak for informationer i årets løb. For for tip om Samsø.... Håber jeg kan være med denne gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt du fik i en blog i 2013, du kan se meget. Måske skulle vi arrangere et blogtræf, hvor vi kan lære af hinanden, jeg kan slet ikke være med på dit niveau i Excel.

   Slet
  2. Ja, jeg er glad for min blog. Giver mange gode kommentarer og hilsner.
   Et blogtræf kunne være rigtigt spændende... hvor, hvornår, hvordan.....?

   Slet
 3. Også godt nytår til dig - og tak for gode og inspirerende blogindlæg i 2013.
  mvh Mona

  SvarSlet
 4. Godt nytår til dig. Tak for en inspirerende blog og strikkehjælp.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Jeg vil også ønske dig godt nytår og sige tak for en god blog, som jeg glæder mig til at følge i det nye år.

  SvarSlet