mandag den 20. januar 2014

Et spændende foredrag

Silkeborg Bibliotek har et spændende foredrag med Lisbeth Tolstrup tirsdag d. 11. marts kl. 19 på Gjern Bibliotek.
Lisbeth er en spændende designer, journalist, kunstner, forfatter. Læs mere om hende her og her.
En lystrejse i strikning
Aftenens foredrag er en lystrejse i strikning. Vi skal se og høre om strik på hjemmebane, på udebane og i den store verden.
Vi strikker hjemme foran fjernsynet, men strikningen breder sig også med lynets hast til det åbne byrum, til statuer, stakitter og små landsbyer langt fra alfarvej.
Strikning er under udvikling. Modeskaberne er vilde med strik. Unge kunstnere leger med maskerne og der sker rigtig meget – også blandt dem, der ikke fik lært at strikke i skolen.
Alle er velkomne, og der vil være plads til både at strikke, lytte og spørge lystigt ind til de billeder og beretninger, der følger foredraget.
Aftenens foredragsholder er vaccineret med mindst en fortryllet strikkepind! Hun har strikket i mere end et halvt århundrede, hun har undervist i teknik, idèudviklet modeller til flere firmaer og forlag, og hun står bag flere bøger om emnet.

Kurset er arrangeret i samarbejde med Gjern Strikkeforum

Det er et foredrag, du ikke må gå glip af, så køb billet allerede nu på et af Silkeborg-bibliotekerne eller på Silkeborgbilletten

Obs:
Hvis nogen kender til en ledig lejlighed i Vejle, hører jeg gerne om det. En sygeplejestuderende mangler desperat et sted at bo fra 1. februar, fremleje er også interessant.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar