torsdag den 25. februar 2016

Kursus-ideer

Jeg kunne tænke mig at lave et weekend-kursus i sensommeren, hvor indholdet er "Design dit eget unika-sjal". Indholdet ville være mønsterstrik, farvesammensætning, indføring i Excel, mønstertegning,  kanter og montering.
Læs kursusindhold og pris på kursus-siden

Farverne har jeg på hylderne, så mulighederne er uendelige.
Kurset vil være fra lørdag kl. 10 til søndag efter frokost. Der vil være mulighed for overnatning 6-8 personer kan sove hos mig, og der er B&B lige i nærheden.
Der vil indgå lidt bevægelse i opholdet, udstrækning efter mange timers strik og en gåtur. Mad finder vi ud af i fællesskab, middagen kunne stå på grill, salat og vin. Dato 10. og 11. september.
Detaljeret indhold og pris kommer på kursus-siden. Skriv allerede nu hvis du vil have en plads. Max 12 på holdet.
Man kan deltage i kurset uden overnatning.

Det andet kursus jeg har i tankerne er Sommerhusstrik i oktober. Vi har jo to huse beliggende lige overfor hinanden 4 km fra Søndervig og 2 km fra Tind Textil & Kunst. Der kan sove 10 i alt i husene.
Men man kan sagtens deltage, hvis man selv har overnatningsmulighed.

Indholdet vil være Perfektionering af Strik.
Der vil være workshop hver formiddag med et oplæg fra mig, strik, gåture ved stranden mm om eftermiddagen og en lille workshop på ca en time efter aftensmaden.

Dato: mandag 3. - torsdag 6. oktober. 
Detaljeret program kommer senere på kursus-siden.
Også her kan du tilmelde dig nu, hvis du gerne vil have en plads. Vi kan ikke være flere end 10-12  på kurset.3 kommentarer:

 1. Sikke nogen gode kurser, du har på programmet.
  Hvad kommer det til at koste? uden overnatning

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan læse hele kursusindholdet og pris på kursus-siden http://bodilmunch.blogspot.dk/p/kurser-hos-madam-munch.html

   Slet
 2. Så flotte og interessante kurs du skal holde til høsten. Det formelig begynner å klø i fingrene når jeg ser de garnhyllene dine. For et fantastisk utvalg av farger. Heldige er de kursdeltagerne som få boltre seg i de hyllene.

  SvarSlet