onsdag den 28. december 2016

Damask sjal kan bestilles

Så er opskriften klar og man kan bestille opskrift til 50 kr eller et strikkekit (garn og opskrift) til 300 kr. Porto 50 kr.
Dette tilbud gælder hele januar.
Det er også i orden at ønske andre farver.
Send en mail til Bodil@madam-munch.dk og betal på 31525435

10 kommentarer:

 1. hvilket garn er det strikket i:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er strikket i supersoft med en løbelængde på 575 m/100g

   Slet
 2. Det er vel nok smukt! En gang kunne jg godt have lyst....😍

  SvarSlet
 3. Uha Bodil - et af jeres sjaler skulle jo have været med i 2016-udfordringen, men det lykkedes mig da fuldstændig at undgå fairisle-strik ;-) Jeg overvejer at bytte med en strikker, der gerne vil have et lace-sjal, så jeg ku få et flerfarvet sjal i bytte - må hellere introducere det på bloggen :-) Damask er et meget smukt sjal - har sagt det før, men det kan sagtens siges igen. Rigtig godt nytår, Bodil - må det blive fyldt med strikkeglæde :-)

  SvarSlet
 4. Meget smukt sjal, jeg kunne godt føle mig fristet til at bestille strikkekit, men er det strikket på en særlig måde? Jeg er almindelig habil amatørstrikker og kan ikke så mange teknikker.
  Mange hilsner
  Karin Thomsen

  SvarSlet
 5. Hej Karin
  Sjalet er strikket rundt og klippet op efterfølgende. Der er gode instruktions-videoer her på siden, se under strikketeknik. Hvis du ikke bor alt for langt væk, har jeg et kursus 21. jan. hvor teknikkerne gennemgås og man hjælpes på vej med opstarten.

  SvarSlet
 6. Jeg sidder og bliver fristet til at købe kittet, men hvor ser jeg alternative farver?

  SvarSlet