søndag den 4. oktober 2009

Monteret og færdig


Vi starter på bagsiden. Alle ender er hæftet, de fleste er dog strikket ind. Efter at jeg fik lært at splejse, blev det rigtig fint. Kanten er dobbelt, grøn og sort, og hjørneind- og udtagninger fungerer i mønster.


Spidserne foroven, her er klippet op og senere syet sammen med maskesting - måske skal det lige have en presning mere.Den nederste spids......
og hele sjalet i sin fulde skønhed......

Jeg er godt tilfreds, nu må jeg se, hvordan det er at bruge det. Det er tykkere og dermed lidt vanskeligere at arrangere end de sjaler, jeg normalt slynger om mig. Der skal vist en sjalsnål til, det må jeg lige øve mig lidt i.

Det tog mindre end en måned at strikke - det havde jeg bestemt ikke regnet med, men det er fordi det sådan griber en, det er næsten ikke til at lægge fra sig.

Der er meget garn tilovers, det kan blive til mindst en bluse eller hvad jeg nu finder på af de skønne farver.
Næste projekt må være håndledsvarmerne, som jeg købte på Fanø. De egner sig lige til "Forbrydelsen" i aften, det er glatstrikning med en farve.

4 kommentarer:

 1. For pokker da, jeg bøjer mig i støvet - det er fantastisk smukt og veludført arbejde :-) Og sikken en fart, du har haft på :-)

  SvarSlet
 2. Et nydelig sjal med mye arbeid. Du har strikket i noen nydelige farger. :-)

  SvarSlet
 3. Hei! Jeg skriver fra Nord-Norge, og jeg har kikket på noen av dine sider.
  Det er et stort aktivitetsnivå på deg, og dere har det morsomt på deres messer i Danmark! Jeg får jo lyst til å være med!
  Og så mye fint du har laget! Dette sjalet ble bare helflott!
  Ha en fin uke! Her sner det i dag!

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde kommentarer og hyggeligt at få besøg fra Nordnorge.

  SvarSlet