torsdag den 23. december 2010

Endelig....... blev forbindelsen genoprettet

Så er jeg på nettet igen med en rimelig hurtig forbindelse. Det er en befrielse at kunne surfe rundt i en vis fart, opdatere billeder m.v. Ja så afhængig er vi blevet af den elektroniske kommunikation, at vi føler os helt hægtet af uden. For 10-15 år siden så verden helt anderledes ud. Ikke så sært at omstillingsparathed er et vigtigt parameter i dag.
Men hvad har jeg så lavet i den mellemliggende tid? jeg måtte jo ikke begynde på nyt, før mindst 3-4 ting var færdige, og det har jeg overholdt, næsten....

Jeg har selvfølgelig nydt de seneste dages utroligt flotte vejr. Så koldt, så frysende flot. Der var et blålys over landskabet, vi ikke har set i mange år.
Her ses udsigten fra mit køkkenvindue.
Men ellers er det Folklore trøjen jeg har besluttet skal være færdig. Jeg har strikket bullen og det ene ærme, men det måttte trævles op igen, da jeg ikke var tilfreds med strikkefstheden. Jeg var begyndt på strømpepinde og
gået over til lille rundpind, og de to fastheder kunne ikke forenes. Ann pirkede til mig og spurgte, hvorfor jeg dog ikke brugte magic loop metoden, og ja det gør jeg så nu med et rigtigt godt resultat. Andet ærme er godt på vej også.
Se selv!
Denne hue er eneste gang jeg er gået udenfor det aftalte. En spidshue til en ansats datter.

Men ellers håber jeg at kunne lægge lidt teknik ind på siden om sjaler.

Dog skal de næste dage bruges til at holde jul for familien. Begge piger kommer hjem, og de er nu i gang med at strikke strømper, jo den kreative verden udfolder sig for dem, og de behøver ikke gang mors hjælp, men mon jeg ikke kan bidrage med et par fif!

Men selvfølgelig er jeg også at finde i Tinds Tekstil og Kunst fra tirsdag til fredag. Det er ren afslapning at komme derud. Måske ses vi?

4 kommentarer:

 1. Sikke en smuk udsígt du har der, den kan jeg da godt blive misundelig på ;o)
  Magic loop skal jeg også have lært, det er vist ret så nemt, så jeg må lige få det prøvet. Glæder mig til at føleg med i når du fortæller teknik om sjaler ;o)

  God jul

  SvarSlet
 2. Dejligt du er på bloggen igen så kan jeg lige nå at ønske dig og din familie en rigtig god jul !!

  Magic loop skal jeg også have prøvet....jeg er ikke så glad for strømpepinde ;((

  SvarSlet
 3. Dejlig udsigt!
  Og det er også skønt at se, at du har set "lyset" i Magic Loop. Det ser rigtig godt ud, det ærme.
  Spidshuen har jeg aldrig set før. Har du hæklet den før? Den ser sjov ud :-)
  Rig god jul til dig og dine.
  Vi ses desværre ikke i Tind sådan lige med det første, men til marts i Ry.........

  SvarSlet
 4. Ja, altså ikke rig, men rigtig god jul - rig på varme i alle ordets gode betydninger ;-)

  SvarSlet