fredag den 25. november 2011

Halsvarmere

Jeg har strikket i Bulki Lopi på p 10 efter en ide af Lotte Kjær. Der er selvfølgelig løbemasker, når det er Lotte som designer. Det var næsten det største arbejde at få 3 m i hver side til at løbe hele vejen ned. Resultatet er blevet en sjov, grov og lidt stikkende halsvarmer, som kan arrangeres på mange måder. Der er brugt 100 g i to farver.Denne halsvarmer er til gengæld meget blød og lækker. Den er strikket i Reuma Thermal Wolle i dobbelt garn på p 5.
Der er brugt knap 150 g.

Den er strikket i retstrikning med vendestrik i den ene side, så der ligesom fremkommer en plissékant eller flæsekant, og den kan enten vendes til retsiden ......

eller med vrangsiden ud (det er kanten du skal se på).
Opskriften findes i et hæfte som udgives af garnfirmaet.

8 kommentarer:

 1. Flotte halsvarmere - min favorit er den i Rheuma garnet - det er nemlig superblødt.
  Findes der en opskrift ?

  SvarSlet
 2. Det er 2 lækre halsvarmere du har fremstillet. Dejlige farver, der lyser op i vintermørket.

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte halsvarmere, som kan bæres på forskellige måder. God idé at vise dem på en gine.

  SvarSlet
 4. ja jeg er enig de er vild flotte begge to

  SvarSlet
 5. Hvor er den skøn, den Lotte Kjær tingest - kan dog godt forestille mig, at den er til den kradse side i Lopi - men hvor er det er par fine farver :-)

  SvarSlet
 6. Hej
  Jeg synes du bidrager med mange spændende ideer på din blok: tak for det. Din halsvarmer inspireret af Lotte Kjær er rigtig fin. Så vidt jeg kan se, er den strikket frem og tilbage i retstrikning med 3 løbemasker i hver side? Og lang nok til at gå 2 omgange omkring halsen. Er det rigtig forstået?
  Mvh Kirsten

  SvarSlet
 7. Ja det er lige sådan, den er strikket.

  SvarSlet
 8. Jeg strikker i Noro silk, så det bliver ret lækkert. Kunne du oplyse den færdige bredde og længde på tørklædet? Så skulle det køre for mig!! Tak for assistancen

  SvarSlet