onsdag den 9. maj 2012

Samsø - den dejligste Ø

I Bededagsferien var jeg på Samsø for at undervise, og de kreative dage foregik her på Samsø Efterskole i Besser. Der var lagt et stort arbejde i at arrangere et træf for kreative kvinder, og det synes jeg lykkedes meget fint.

I hallen var der udstilling og stande.

Birthe Sahl var der, og jeg fik en hyggelig snak med hende. Hun kommer også til Silkeborg i juni, og her kan vi bestille af hende, da hun jo ikke har en hjemmeside. "Jeg vil hellere lave knapper, end jeg vil sidde med næsen i en PC", var hendes kommentar.
Men hun må alligevel indrømme, at salget kan stige, når hun vises frem på en blog, så der var stor tak til Lene.


Om lørdagen skinnede solen, og der var det flotteste, klare vejr, men bidende koldt.
Gadekæret i Nordby er kendt viden om, og det er en meget charmerende by at gå rundt i.

En flot kanariegul dør - den var ikke til at stå for.


Samsø har et stort udvalg i lækre tillavede madprodukter fra egen jord. I det hele taget er det en meget smuk ø, og så er det 33 år siden, vi sidst har været der. Det må ikke ske igen (og det kan det måske heller ikke, for så er jeg 95!)
Biledet er fra den gamle købmandsgård i Ballen.

Det var 5. maj og flaget er til tops. Mere dansk kan det næsten ikke være, Dannebrog mod en blå himmel og det lysegrønne landskab. Tak til Samsø for dejlige oplevelser.

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud.
  De knapper er skønne, har før brugt af Birthes knapper med glæde.
  Flere og flere må krybe til korset og sige at det giver mersalg når vi viser deres ting på bloggene ;))

  Yt

  SvarSlet
 2. ...og rigtig mange tak fordi du kom med din workshop i at strikke sjaler.Vi håber vi kan få dig herover igen i 2014....så er der stadig lang tid til du er 95 !! :o)

  Hilsen Ingrid

  SvarSlet
 3. Skøn lille reportage fra Samsø.

  SvarSlet
 4. Jeg synes altid, jeg bliver klogere af at læse med her, Bodil - nu ved jeg f.eks. at der er noget, der hedder yarn-bombing. Er nu ikke sikker på, at skraldemændene vil begejstres - heroppe arbejder de i hvert fald på akkord og ser gerne, at alt overflødigt fjernes fra skraldespandsområdet ;-)

  Jeg er også blevet meget klogere på flerfarve-sjaler siden du begyndte at blogge og dit aflange sjal er en spændende variant. Smart detalje at vende mønsteret på midten :-)

  Samsø er et af de steder, jeg ikke har været og det må der da gøres noget ved - der ser vældig charmerende ud. Fantastisk billede af den gule dør :-)

  SvarSlet
 5. PS: Glemte lige, Birtes knapper er nu en blogomtale værd, for de er altså fine. En dag skulle du tage og besøge hendes værksted i Brovst :-)

  SvarSlet
 6. ja, jeg vil gerne besøge hendes værksted. Skal til Ålborg i morgen til en begravelse, så måske kan vi nå det på tilbagevejen.

  SvarSlet
 7. Så flott det var der. Får stadig inspirasjon og tips til nye steder å besøke når vi er i Danmark takket være spennende blogginnlegg.

  SvarSlet