onsdag den 5. september 2012

Forberedelse og bevægelse

Også mit nye arbejde kræver forberedelse - om end af den mere hyggelige slags, hvor man kan sidde i sofaen med en god bog eller musik i øret. Vi er ved at strikke modeller til hue- og vantesæsonen, og her er to, som findes i den nye bog, men som også kan findes på nettet.
Huen er strikket i peruvian fra Filcolana. Modellen hedder Signe.

Pandebåndet er strikket i Loden fra Gepard garn og er en Drops opskrift.

Hos Helle i Garn10 fik jeg denne bog anbefalet. Helle anbefalede den, hvis man har noget garn som man gerne vil finde en egnet opskrift til, altså en genvej i stedet for for selv at omregne.

Bevægelse er noget vi alle skal have fokus på, og det gælder især hvis man har stillesiddende arbejde eller stillesiddende aktiviteter og det må strik vist betegnes som.
De fem tibetanere er 5 små øvelser, som let kan udføres en gang dagligt. Du kan læse mere om øvelserne og måske starte med at lave hver øvelse 3 gange i en uge for at se om det er noget for dig. Det er særdeles effektive energiøvelser, som er lette at udføre, og de aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede og forynge sig selv.


2 kommentarer:

  1. Skøn hue, i en pragtfuld farve. Godt du faldt over den bog. Tak også for tippet om de 5 tibetanere.

    SvarSlet
  2. Luen var utrolig søt, den har jeg virkelig lyst til å strikke.

    de 5 tibetanere minner meg om øvelser jeg kjenner fra Yoga. Og noe vi helt sikkert burde gjøre hver dag og ikke bare av og til. :)

    SvarSlet