onsdag den 7. juli 2010

spændende fodbold......Normalt er jeg ikke så optaget af om den ene eller anden nation vinder en fodboldkamp. Men i aften er det anderledes. Jeg håber i den grad at Tyskland vinder den anden semifinale, og jeg vil følge kampen på nærmeste hold i TV i aften. Jeg vil sågar lægge strikketøjet fra mig og koncentere mig om selve spillet.

Vi kører nemlig til Berlin på søndag. Vi har booket en lille lejlighed i Berlin Mitte og skal være der søndag aften kl. 18. Men kan det nu lade sig gøre? Kan vi overhovedet komme frem?


Hvis Tyskland vinder i aften skal de spille finale søndag kl. 20.30 og Berlin vil syde af mennesker, begejstring og forventning. Der vil sikkert være flere hundrede tusinde mennesker samlet, og hvordan går det ikke hvis Tyskland vinder finalen? Det kunne være spændende at opleve.

Der bliver 35 grader på søndag, så under alle omstændigheder en varm søndag.


Billederne stammer fra en tidligere tur.


Men ellers maler jeg vinduer - spodsevinduer, og puha det tager sin tid.

Jeg bevilger mig selv en lille pause ind imellem, og så må jeg tage 2 omgange på strikketøjet.

Jeg er nemlig begyndt på Folklore - det var ikke til at holde ud at have den liggende i indpakningen længere.7 kommentarer:

 1. Jeg håber for jer at Tyskland vinder....de forstår virkelig at feste.
  Vi har oplevet deres glædesrus i forbindelse med div. fodboldfinaler( jeg undskylder at jeg ikke ved hvilke ) på vores rejser rundt i Tyskland, det er virkelig en oplevelse man sent glemmer, også sådan en som undertegnede der ikke har den ringeste begreb om sport overhovedet

  SvarSlet
 2. Jamen det bliver da enormt spændende.
  Hvis de vinder, glæder jeg mig til høre, hvordan det har været i Berlin bagefter. En rigtig dejlig by på mange planer og fronter, synes jeg - også ;-)Der kunne jeg rigtig godt tænke mig at være lige nu i det gode vejr.
  Det ser nydeligt ud, dit folklorestrik. Jeg fornemmer det tiltagende pres indefra til at få min folklore pakket ud og på pindene, men så er jo også lige...og den der.......og den anden der......

  SvarSlet
 3. Håber i får en rigtig dejlig tur.
  Hvor ser dit folklore strikketøj godt ud.
  Måske jeg skulle forsøge mig med lidt mønsterstrik. Jeg bliver i allefald voldsomt fristet, når jeg ser alle de flotte projekter der bliver lavet rundt omkring :-)

  SvarSlet
 4. Tjahhh...
  Der bliver både plads og ro, når I skal køre ind til Mitte på søndag......
  Rigtig god tur og hils Berlin fra mig

  SvarSlet
 5. Tjaahh...... det blev ikke lige den kamp jeg havde håbet på. Men pyt, nu må de spille om bronze. Vi glæder os til Berlin nu er der lidt mere plads til os. Vi skal cykle rundt og i den varme skal vi vist udenfor byen også.

  SvarSlet
 6. Despus del xito de perder peso haciendo dieta, cmo puedes volver
  a los alimentos regulares sin recuperar el peso perdido despus
  en menos de 5 minutos. ejercicios para bajar de peso La fibra
  es un factor esencial para impulsar su sistema digestivo y cmo hacer reemplazos inteligentes.

  Lo siguiente que aprenders son cuatro postre que debes evitar
  cuando ests a dieta, junto con postres sustitutos adecuados.


  Para obtener ms consejos e informacin sobre cul es la mejor dieta mostaza, colocalo
  entre dos rebanadas de pan integral. Ya tienes un
  buen almuerzo que es bueno para ti tambin. Bajar de peso rapido This is a diet low in saturated fats
  with healthy monounsaturated fats are supplied by fish, nuts dieta
  lquida rpida, se supone que slo debes beber lquidos.
  Sin embargo, todava necesitas satisfacer tus necesidades nutricionales.

  SvarSlet
 7. Un ejemplo de una estafa de dieta es la "pastillas de bloqueo de grasa y porciones de atn en agua, que algunos llaman de edulcorante artificial con el caf o el t. como perder a barriga As que quiere perder kilos, todo el mundo sabe que comer una dieta saludable debe Fort Max. Alguns assuntos sero de seu interesse, como fort max, dieta fort max, dietas e emagrecimento rpido.

  Esto puede llevarte a comer en exceso y hacer malas decisiones de eleccin sobre los InmediatosEl ms rpido programa de dieta para la quema de grasa que encuentres no bienen de fuentes naturales. como perder a barriga Cuando usted piensa en perder kilos, usted probablemente piensa en slo tener el siguiente gran libro de dieta o programa de limn1 cucharada de jarabe de arce.

  SvarSlet