fredag den 21. oktober 2011

Amakulu

Vi var i Pilanesberg nationalpark og tilbragte 2 dage tæt på Johannesburg. Rejsens slutmål var Amalulu Lodge, som ligger på savannen nær Kimberley. Lodgen ejes af John og Hettie Ekkenberg, John er fra Danmark og Hettie er sydafrikaner. Der er plads til 12-14 gæster. og det er et meget stemningsfuldt og dejligt sted.
 
Efter gamedrive, udflugter og mange gåture benyttede vi os af poolen, for her var vejret så varmt, at det var dejligt med en dukkert.


 Her er opholdsstuen, hvor vi blev modtaget og senere gik og øvede os på de forskellige dyr.
Der var forskellig bordopdækning hver dag, og menuen bestod mest af vildt, så vi har smagt eland-mørbrad, kudu-kølle, struds og mange andre eksotiske retter og madvarer.

Den røde afrikanske jord - et smukt skue.  


 På savannen kunne vi færdes frit, der var ikke farlige dyr i området, kun en enkelt slange kom vi tæt på, men opdagede det ikke før Sam - en af de indfødte - trak os hurtigt til side. Bestanden bestod mest af forskellige antiloper, gnuer, strudse, zebraer.Vi kom ret tæt på stedets enlige giraf.

Solopgang og solnedgang er noget helt særligt på savannen.Det var været en stor oplevelse at være i den afrikanske natur. Sådan et ophold kan bestemt anbefales.

3 kommentarer:

 1. Både ser og lyder vild fantastisk

  smagte den spændende mad?

  ha en god dag

  SvarSlet
 2. Det må have været en helt vildt fantastisk oplevelse !
  mvh Mona

  SvarSlet
 3. Det ser spændende ud, og det lyder til at have været en spændende og fantastisk tur.
  Jeg har det på "ønskelisten" engang at komme på safari i Afrika, om det så lige bliver Sydafrika ved jeg ikke, men dine billeder har i hvert fald ikke skræmt tanken væk ;)

  SvarSlet