torsdag den 16. juni 2011

Mens jeg finder farver......


Jeg leder efter farver til Kornblomstsjalet, og det tager lidt tid at få de rigtige farver fundet frem i diverse garnforretninger. Men så får jeg færdiggjort nogle småting bl.a. dette Pettine sjal, som har strikket af 100 g håndfarvet fra Garngalleriet.

Jeg begynder i den ene ende og når halvdelen af garnet er brugt - jeg vejer - så begynder jeg at tage ind og så skulle der være nok til resten.

Det var der så næsten....... jeg manglede den yderste spids og udtænkte forskellige løsninger, så jeg ikke behøvede at købe et nyt bundt garn. Men jeg kom til det resultat, at arbejdet ville være spildt, hvis ikke den yderste spids var helt perfekt, og sådan blev det. Jeg er meget tilfreds med resultatet, et fint lille sjal til at binde om halsen.

Så kom "affaldsbillederne" op at hænge. de skal lige rettes lidt ind, kan jeg se, men de pryder en grå væg i kantineområdet, og så kan eleverne gætte på, hvilket produkt den enkelte emballage kommer fra......?

5. klasse og deres lærere kan være stolte af resultatet.

5 kommentarer:

 1. Det kan de bestemt, hvor er det et spændende projekt - som jeg kan forestille mig børnene har fået rigtigt meget ud af.

  Smukt lille sjal i noget lækkert garn, ser det ud til. Jeg "vender" altid ved 45-47 g, så plejer der at være garn nok :-)

  SvarSlet
 2. Sikke smukke farver du har lavet sjalet i, det minder meget om Pimpelliese, men er flottere med de kanter du har lavet. Lavede samme nummer med min den sidste, den mangler en spids, må huske at vende lidt før næste gang.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne farver i det lille tørklæde. - og kornblomstsjalet, hvor ser det bare lovende ud, så det glæder jeg mig til at følge :-)

  SvarSlet
 4. Sikke et smukt lille tørklæde i den skønneste grønne farve!
  Kornblomstsjalet i posten under bliver også meget, meget flot. Jeg glæder mig til at følge processen.

  Det affaldsprojekt ser både spændende og kreativt ud, jeg gad godt se det i virkeligheden.

  SvarSlet
 5. Fint lille tørklæde. Kanten er meget smuk.

  Og sikke nogle fantastiske affaldsbilleder, børnene har fået lavet.

  SvarSlet