søndag den 5. februar 2012

Gode læse-lytte oplevelser

Undskyldningen af Hanne -Vibeke Holst, ISBN 9788702115628
Som så mange andre hører jeg ofte en god bog, mens jeg strikker. Jeg har lige hørt Undskyldningen af Hanne Vibeke Holst og som sædvanlig føler jeg mig godt underholdt af hende.
Oplæsningen er også virkelig god - udført af Tammie Øst - ofte har man på fornemmelsen, at der bliver sparet på den konto, og at oplæseren aldrig har set teksten før. Ord udtales forkert, eller ordet får en forkert betoning eller tryk. Men denne oplæsning er en nydelse.
Jeg har lånt bogen som MP3 på biblioteket.
Hippie
Hippie har kunnet podcastes fra DR/p4, og det har været sjovt at høre den. Forfatteren læser selv op, så han kender da i hvert fald teksten. Under hele oplæsningen har der været baggrundsmusik, og det har gjort oplevelsen særlig stemningsfyldt. Til gengæld har jeg så ikke fået billedmaterialet med, men med iPad'en i nærheden har jeg googlet mange navne og episoder.
 Jeg husker Thy-lejren, men har ikke været der. Det var lige en tand for avanceret til mig, selv om jeg var tæt på miljøet. Men det er i hvert fald sjovt at høre historien genfortalt, og der kommer oplysninger frem, som jeg aldrig har kendt til. Jeg vil glæde mig til Hippie 2.

2 kommentarer:

  1. Jeg har haft fuldstændig samme oplevelse af Hippie I, som du, og det er TømmerKlaus, der har lavet al baggrundsmusikken. Det er da sjovt.

    SvarSlet
  2. Det lyder rigtig hyggeligt. Det er også et ønske jeg har. Altså en MP-3 afspiller men helst en iPad. Så har du sikkert nydt det snedækkede landskab fra dine stuevinduer, for udendørs har der jo været 23 gr. frost, ganske vist om natten.

    SvarSlet