søndag den 26. juli 2009

SmåudflugterEsben har ikke ferie længere, men derfor kan vi jo godt foretage småudflugter i nærområdet.

Sidste søndag var vi i Bryrup og havde cyklerne med. Vi parkerede i Vrads og cyklede til Bryrup og kom forbi søerne Kvindsø, Kulsø og Snabe Igelsø og det gamle damplokomotiv på skinnerne. Til slut kørte vi genne Vrads Sande og lyngen blomstrede slet ikke. Hvorfor gør den ikke det?

I dag gik turen så til Ejer Baunehøj og det nyrenoverede område ved tårnet. Det ser rigtig flot ud og udsigten var imponerende.


Derefter kørte vi mod Alrø, men vi trænge til en kop kaffe og på Brandbygegaard i Amstrup fik vi kringle og kaffe i en nyrenoveret café i den gamle kostald. De dyrker vin og grøntsager og det var et spændende sted.
Vi cyklede rundt på Alrø, og rundt om de gamle gårde var de største og mest velplejede græsplæner vi længe har set. Man kan i sommertiden tage færgen over Horsens Fjord til Hjarnø - den kan tage 8 personer + cykler!
På en gård på Alrø havde de indrettet et italiensk spisested i den gamle svinestald, faktisk var der dækket op i svinestierne og alt "indbo" var der stadig. Det var blot tiltænkt en anden form for grise.......
Alt i alt gode og spændende ture i vores nærområde.

1 kommentar:

  1. De steder jeg har cyklet i september var lyngen afblomstret.

    SvarSlet