mandag den 25. april 2011

At strikke i takt til guldspurven

Det har været en fantastisk påske. Hvornår mon vi sidst har haft et vejr, som kan sammenlignes med det, vi lige har oplevet. Men alligevel blev der arbejdet ihærdigt på det nye sommerhus. Her ses huset mod vest, hvor den store terrasse kommer.

Begge døtre hjalp til med stor iver, og til sidst kunne de selv sætte rustik op. Det var sejt! Svigersønnen hjalp mig med at køre brænde sammen, som nu skal kløves hen over sommeren, så vi har noget at fyre med om et årstid.


Foråret kommer ikke så eksplosivt i det vestjyske. Forårstegnene er mindre og mere skjulte, men de er der, og her er nye skud på en gammel gran i lilla nuancer.

Ind i mellem fik jeg tid til at strikke på "sukkertrøjen" og pigerne holdt også pause fra rustikken, og så strikkede vi igennem alle 3 ude i solen på terrassen.
En guldspurv sad i en gran tæt på og sang sit 1-2-3-4-5-6-syyyyyv, og på Sukkertrøjen er der netop 7 retmasker mellem de falske snoninger, så jeg forsøgte at holde trit med guldspurven, men det lykkedes ikke.
Jeg var i butikken fredag og lørdag, og der var mange kunder begge dage. Jeg mødte igen bekendte fra bloggen og fra andre sammenhænge, og det er god fornemmelse.

Lige derovre er det nye sommerhus placeret, så vi kan holde øje med hinanden.

5 kommentarer:

 1. Det ser skønt ud, det nye hus. Vi kommer også ofte i sommerhus i Vestjylland. Måske jeg kan hilse på dig i butikken, som jo er et besøg værd. Og sikke en smuk farve, du strikker Sukkertrøjen i!

  SvarSlet
 2. Ja, det ville være dejligt at se dig i butikken. Farven på trøjen er ikke så "stærk" i virkeligheden.

  SvarSlet
 3. Hvor er det skønt at I kan dele strikkeriet, det er sådan en hyggelig måde at være sammen på!

  SvarSlet
 4. Det lyder som en fantastisk påske. Og der findes jo ikke ret meget, der er hyggeligere at være sammen om, end at strikke. Skønt for jer alle tre.

  SvarSlet
 5. Projekt sommerhus skrider fremad som planlagt - dejligt :)

  Det er nu altid en fornøjelse når du er at finde ude ved Tind :-))

  kh Jane

  SvarSlet