søndag den 5. juni 2011

Fra søster og mors hånd

Sjalet er et samarbejde mellem min mor og min søster. Mor afslutter kanten som strikkes frem og tilbage i mønster, ikke lige nogens livret. Jeg har tidligere strikket sjalet i andre farver, men jeg synes, at de valgte farver her, er smukke.

Ponchoen er strikket i rester fra puderne, min mor strikkede for snart længe siden, shetlandsuld fra BC Garn. Ponchoen strikkes nedefra og op, og er oprindeligt afsluttet med en ombukket ribkant. Men det blev for tætsiddende til modtageren, så nu er den afsluttet med rib i det øverste stykke og derefter en rullekant. Ønsket var en tætsiddende hals uden den høje hals. Mønstret er fundet på nettet, men jeg ikke finde frem til hjemmesiden igen. Jeg søger, og måske kommer den frem igen, så jeg kan henvise til den.

7 kommentarer:

 1. Fine farver i har strikket i ;)
  Dejligt med sådan et dele sjal ;))

  Yt

  SvarSlet
 2. Det er så smukt og enkelt det spiralsjal, har også opskrift liggende til en dag tiden rækker. Og kan se at spiralerne er sneget sig ind i ponchoen også, den er også flot i farverne.

  SvarSlet
 3. Så fint dere strikker. Jeg beundrer alltid din nydelige sjal og alt det arbeidet som ligger ide. Ønsker deg en fin søndag. :))

  SvarSlet
 4. Det er godt nok nogle flotte ting I får strikket..

  SvarSlet
 5. Ja, det er og blir et smukt sjal

  SvarSlet
 6. Det er (igen igen) et fantastisk smukt og enkelt sjal, som jeg bestemt også kunne tænke mig at strikke:-)

  SvarSlet
 7. Här finns så många fina saker!
  Du gillar ju Christel Seyfarths stil eller hur...kolla in min blogg - jag har varit i hennes butik under veckan som gått....

  SvarSlet