mandag den 2. april 2012

Det vokser.....

Jeg strikker puder i Peruvian fra Filcolana. Her er førsteudgaven, men diagrammet skal ændres lidt, inden den er, som den skal være.

Min søsters trøje i fair isle fra Karen Noe bliver flot i lilla. Min mor strikker mønster, og min søster strikker det ensfarvede - en god arbejdsdeling for begge parter.

En flot forårsbeplantning fra Ålborg

5 små sammenhængende vaser til borddekoration, set hos min svigerinde på Hanstedgård. Den kan købes i gårdbutikken

Jeg har lige haft fødselsdag, og i går fik jeg gaven fra min datter og svigersøn. Min 10-øre var længe om at falde....... Mon jeres også er det?
Men - uha- vi glæder os!

12 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen - og den t-shirt er jo helt perfekt!!!! Så sjovt!!! Og tillykke med nyt arbejde - du bliver perfekt til det!! Ha en fin påske. Og så var det sjovt at se dine puder - FLOTTE!!!

  SvarSlet
 2. Kære Bodil Tillykke med fødselsdagen og så vover jeg pelsen og siger tillykke med den kommende titel som bedstemor.......

  Som altid ser dit strik jo flot ud...... men med så dygtig en mor og nu også søster så går det jo også derudaf.......din pude er utrolig flot.

  Kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har helt ret, mormor til oktober.

   Slet
 3. Det lyder da godt nok, som om der er en til, der skal til at strikke babytøj. Stort tillykke med det. Det bliver fedt at se, hvad du så får lavet i den genre.

  Det er en flot pude, du er i gang med, meget flot mønster i skønne farver. Det samme gælder din søsters trøje, det er dejligt at se.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro jeg skal i gang med strikkeriet i de små størrelser.

   Slet
 4. Til lykke med fødselsdagen og med den kommende nye titel:-) Det er en meget smuk pude du har strikket.

  SvarSlet
 5. Tillykke me den nye titel. Så skal der rigtig gang i babytøjet?

  SvarSlet
 6. Tillykke med titlen! Det var en god opfordring.
  Den er så flot din pude. Får selv lyst til at gå i gang.
  :)

  SvarSlet
 7. Næh - altså - stort tillykke herfra både med fødselsdag og kommende mormor-titel :-) Det er bare sådan en stor glæde og sikken en herlig måde at fortælle det på! - jeg glæder mig over, at du også skal til at strikke i de små størrelser - spændt på at følge med :-)

  Rigtig smuk pude, du har strikket, måske ender det med, at du sender så megen inspiration ud, at også jeg langt om længe kan få strikket nogle af alle de mange boligprojekter, jeg har vegeteret på i flere år - jeg er begyndt og begyndt, men er aldrig endt ;-)

  SvarSlet
 8. Tillykke, tillykke!
  Så blev det (endelig) din tur.
  Det bliver dejligt.
  Du har jo strikket rigtig mange veste. Det bliver spændende at se, hvilke, der bliver dine favoritter nu.

  SvarSlet
 9. Jamen, hjertelig tillykke med fødselsdag og at du nu skal være Mormor!

  Du strikker så mange smukke ting, og mon ikke den lille ny bliver yderst velklædt!?

  SvarSlet
 10. Skøn pude du har strikket. Tillykke med den nye tittel. Glæd dig, det er så skønt med børnebørn. Man kan vel kalde det livets dessert.

  SvarSlet