søndag den 30. marts 2014

Træt efter en dejlig FiberFest

Jeg må tilstå, at jeg sov godt efter Fiberfesten. Billede lånt herfra
Det var en dejlig dag, hvor jeg mødte og så mange, som jeg kender flygtigt, eller som jeg har mødt i blogland, men aldrig talt med. 
Jeg kunne have lyst til at arrangere et Blogtræf i efteråret, hvor vi kunne mødes og lære af hinanden, for jeg er sikker på, at der findes så megen viden, vi kunne have glæde af at dele.
I første omgang tænker jeg, at det skulle være et møde med fokus på udviklingen af bloggen, og de muligheder der ligger i programmet, men det tænker jeg lige lidt videre over........
Vi skulle naturligvis spise og hygge os sammen også - og strikke.
Hvad siger I til den idé? forslag modtages også gerne........
Vores billeder fra Fiberfesten er lagt ind.
Men det er dejligt at se jeres billeder fra Fiberfesten, vi fik som sagt ikke taget billeder hen over dagen. 
I kan se dem hos Lene, Mona, Susanne, Anne, Gitte og sikkert en del flere.
I morgen går det løs med Modeshow hos Tind Textil & Kunst. Det går lige slag i slag for tiden.


9 kommentarer:

 1. Det var et meget velorganiseret og spændende arrangement, Bodil :-) Som jeg sagde til Mona, da vi kørte hjem, så er man altid tryg i hænderne på Bodil og Karen :-) Flot, flot arbejde, ikke noget at sige til, at du blev træt.
  Jeg er altid åben for, hvad du kan hitte på :-)

  SvarSlet
 2. Tak for sidst :o) Det var et på alle måder rigtig vellykket arrangement . En dejlig dag med masser af inspiration og gode input. Og rigtig hyggeligt at hilse på dig :o) . Blogtræf lyder som en super ide.

  SvarSlet
 3. Også herfra skal der lyde et tak for et fantastisk flot arrangement, boder med dejlige fristelser, var også -forbi og gramse på de smukke sjaler hos dig, desværre løb tiden fra mig,og nåede ikke at få hilst på dig,det vil jeg så glæde mig til at få lejlighed til en anden gang

  SvarSlet
 4. Jeg var desværre ikke med, men det lyder som en fantastisk ide med et blogtræk i efteråret.

  SvarSlet
 5. Lyder som en super fin ide Bodil med et blogtræf.....jeg har også brug for at lære noget mere om blog-mulighederne og så naturligvis hygge med strik

  SvarSlet
 6. Jeg nød arrangementet. Respekt for arrangørerne.
  Blogtræf kan jo indeholde mange ting... Opsætning af bloggen, udseendet. Hvad lægger man vægt på; indhold. Hvad kan vi lære af hinanden, apps/programmer mm der gør strik endnu mere spændende. Hvad bruger vi; ipad, laptop, pc, papir.
  Det var sådan lige mine strøtanker....
  Tak for alle dine ideer og intiativer.

  SvarSlet
 7. Tusinde tak for endnu et dejligt arrangement i Ry!

  Blogtræf lyder som en rigtig god ide, Jeg er ihvertfald interesseret!!!

  SvarSlet
 8. Nåede desværre ikke fiberfesten men vil meget gerne deltage i blogtræf til efteråret. En rigtig god ide med fokus på udvikling af bloggen - og så skal der strikkes.....

  SvarSlet
 9. Hej Bodil
  Jeg var desværre ikke til Fiberfest, da jeg var på ferie - det skal jo til engang imellem.
  Jeg tror også jeg vil være interesseret i et træf - også selvom jeg ikke har nogen blog. Men har tit overvejet det, men aner simpelthen ikke hvordan man kommer i gang, får lavet en blog fra bunden og sat op og får bloggen sikret mod angreb m.m.
  Dorte

  SvarSlet