søndag den 30. august 2009

Spændende strikkeprojekt


I weekenden var jeg i Tind Kunst og Tekstil og fik købt både tøj og garn. Der er så meget spændende derude - nye ting hjemkommet til efterårssæsonen.
Jeg binder an med et Christel Seyfarth projekt. Jeg har købt strikke-kittet Klitrose ( vi har sommerhus på Klitrosevej, så det kan jo ikke være anderledes :-)) Ser det ikke spændende ud??? Jeg glæder mig så meget til at komme i gang.

I weekenden op til efterårsferien ( lørdag d. 10 okt.) bliver der stort garnsalg i Tind Kunst og Tekstil, så hold øje med hjemmesiden, her vil det blive annonceret. Man kan gøre en rigtig god handel og Vesterhavet er altid et besøg værd, som kombiner de 2 ting i din efterårsferie, hvis du har en sådan.

For længe siden fik jeg købt et nøgle Noro strømpegarn, men jeg synes måske ikke lige det egner sig til strømper, så nøglet har længe ligget i mit garnskab og kikket på mig, hver gang jeg åbnede. Nu har jeg fundet en anvendelsemulighed, jeg strikker nok et tørklæde i nogle lange masker, så garnets struktur og farveskift rigtig kommer til sin ret. I får se når det er færdigt, her er lige et udsnit.3 kommentarer:

 1. Det er da bare et rigtig spændende projekt du har købt kit til (sjalet), det skal nok blive rigtig rigtig flot. Det er en smadder god anvendelse af Noro garnet, den har jeg ikke stødt på før. :o)

  SvarSlet
 2. Det er noget af en udfordring, du giver dig selv - men det er også et meget smukt sjal :-)
  God ide med rendemasker i Noro-garnet, den vil jeg straks tage til mig :-)

  SvarSlet
 3. With a 60 day maturity, turnips need to be in the ground
  by August 15. Owning a regular lawn mower does not mean you have to give up
  on mulching your yard; you just have to be willing to do some work.
  This same person spread several yards of the mulch around
  their house before they realized the problem, and it ruined many of their plants.

  SvarSlet