torsdag den 24. september 2009

Min første og eneste Kaffe Fassett

´
Jeg tror, at vi skal helt tilbage til først i 90'erne, hvor jeg købte mit første strikkekit, og det var en Kaffe Fassett trøje, Blue Diamond. Jeg tog tilløb flere gange, for den kostede 700 kr. og det var uhørt mange penge dengang, i hvert fald for et stykke strikketøj. Endnu værre blev det, da jeg skulle rive garnet i meterlange stykker og først derefter strikke med det. Enderne blev strikket ind, det var også noget jeg skulle lære.
Og her ligger den så, lige taget frem af skabet og næsten ubrugt, for en kort model i temmelig tykt garn er slet ikke noget for mig, og var det heller ikke i 90'erne. Jeg købte den, fordi jeg måtte prøve en af hans modeller, og farverne var og er stadig så flotte.

Her ses de blå diamanter tydeligt.Og så har jeg været ved symaskinen! Meget opmærksomme læsere kan huske, at denne kjole blev klippet i vinterferien, og endelig langt om længe fik jeg den syet. Længden blev cuttet lidt af, så nu bruges den over et par lange bukser. Farven er mere klare end på billedet. Snittet er fra Onion.

3 kommentarer:

 1. Kort eller ej.. den er utroligt smuk. Kaffe ville jeg aldrig selv kunne kaste mig over, da det er alt alt for indviklet til mine evner, men jeg har nogle af hans bøger og inspiration er ikke det der mangler. :-)

  Kjolen er blevet fin.

  Venlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 2. Det er en fantastisk smuk trøje og imponerende, at du gjorde det - korte, brede modeller klæder vist kun åleslanke piger, så jeg kan godt følge dig der :-)Man skal næsten være "lige op og ned", før det er klædeligt :-)

  Din kjole er meget elegant, rigtig smukt stof :-)

  PS: Jeg har bestilt Falkenbergs Victoria i violet :-)

  SvarSlet
 3. Så må vi se hvem der først får strikket en Victoria. Klitrosesjalet tager min tid lige nu og sikkert også lidt frem i tiden. I morgen skal jeg til Fanø - strikkefestival og bl.a se Christels Seyfarths butik, jeg er meget optaget af at strikke på den måde med alle de farver.

  SvarSlet