onsdag den 9. september 2009

så er jeg i gang


Så er mit store strikkeprojekt kommet dertil, hvor jeg kan få det på rundpind ahhhh! jeg er ikke gode venner med mønsterstrik på vrangpinden. Men det er et stort arbejde at strikke dette sjal, der er mange ender som skal hæftes efterfølgede, men det må tage den tid det tager, jeg skal jo ikke bruge det i næste uge.

5 kommentarer:

 1. Helt enig med dig - mønsterstrik på vr-pind er noget ...indviklet noget- flot ser det ud!

  SvarSlet
 2. Åh, det bliver så flot - men jeg bliver helt dårlig ved tanken om, at du vil hæfte alle enderne: du skal strikke dem med ind og så bare klippe af bagefter! Det andet bliver døden. Du kan enten, helt banalt, bínde en knude og så strikke dobbelt, eller du kan også svejse enderne sammen. Har du lavet nøglerne på forhånd? Et andet godt tip fra Christel Seyfarht: tag en farve, rul lidt op, riv over, tag den næste farve, svejs eller bind sammen, og fortsæt. For det første sidder du så kun med 2 nøgler garn, når du strikker (mønsterfarve og bundfarve), og dernæst, så kommer farverne og især længderne vilkårligt, og det giver lige det der ekstra. Held og Lykke - det er stort men også sjov strik.

  SvarSlet
 3. Det er jo mit drømme sjal du strikker ;O
  Yt

  SvarSlet
 4. Jeg har vundet farverne op i 2 nøgler OG bundet knude, så det er knudeenderne jeg vil hæfte. Hvad mener du med at svejse enderne sammen? er det plejse, hvor man snor trådene sammen til en, for det synes jeg også tager tid.
  Jeg har strikket en Kaffe Fassett trøje en gang, hvor jeg strikkede garnenderne ind i hinanden, ved at sno enden om det strikkede, men i min opskrift anbefaler Christel at man hæfter enderne, at strikke dem med bliver for tykt.
  Jeg er godt klar over at hæftearbejdet er enormt, og jeg vil prøve at strikke dem ind og så selv afgøre om det er for tykt.

  SvarSlet
 5. heisann..så mye fin du har i bloggen din....dette sjalet må jeg følge, for det ser spennende ut....ha en flott dag videre

  SvarSlet