fredag den 17. september 2010

Hvad weekenden indbragte

I Rødding var der som sagt også en salgsudstilling, og jeg fik nogle dejlige ting med hjem.

Else Schjellerup havde en stand, hvor hun solgte usædvanligt lækkert garn.

Det grønlige er yakokseuld og der fulgte en opskrift med på halvhandsker med snoninger.

Det mørkviolette garn er alpaca og merino, og der er til en vest i rib også med opskrift. Det er helt usædvanligt blødt, så man får lyst til at mærke det mod kinden. Gad vide hvordan det går, når jeg begynder at bære den........

Desuden købte jeg hørgarn for jeg kan ikke få det sjal der blev strikket til 40x40 udstillingen ud af tankerne. Jeg må prøve noget lignende.

Brochen fra Gavstrik har desuden den funktion at den også kan måle pindetykkelsen, og det er altid rart at have ved hånden ;-) så den måtte jeg have.
En anden stand var Galleri Nørregaard fra Ebeltoft. Hun havde brocher af papir, og hun garanterer, at de kan holde til en let regnbyge, men ikke til en tur i vaskemaskinen. Det var svært at vælge for der var mange flotte, men det blev som I måske kan se til en sort med en blågrøn sten på.

De sidste 2 billeder stammer fra en sejltur på søerne ved Silkeborg i mandags. Vi var inviteret til sejlads og spisning og hvor heldig kan man være. Mandag aften var der det skønneste vejr og vi nød både udsigt, omgivelser, selskabet og maden. Vi følte os meget heldige med at bo i dette smørhul.

1 kommentar:

  1. Det er nogle flotte ting, du har valgt. Når man får fat i sådanne nogle dejlige materialer, kan det være svært ikke at få gang i det med det samme.
    Der er dejlig i Silkeborg og omegn

    SvarSlet