søndag den 10. oktober 2010

Workshop hos Tind's


Nu har jeg så haft min første workshop hos Tind Tekstil og Kunst, og andre må jo bedømme hvordan jeg slap fra det, men min egen fornemmelse siger ok. Men næste gang skal jeg vist differentiere lidt mere. Det er en stor mundfuld, hvis man ikke er fortrolig med mønsterstrik.

Dette billede viser Malthersersjalet som min mor er ved at strikke til butikken. Nu mangler "blot" kanten, men den måler også 10 cm og den skal jo være dobbelt, så der er stadig mange masker at strikke.


Kursisterne kom på arbejde. Begyndelsen på et sjal er den vanskeligste, men hvis man kan det, kan man også resten.Nogen havde købt et kit til et sjal, andre øvede sig og overvejede, hvad teknikken skulle bruges til.


Men der var også plads til smil og småsnak ved bordene.

En kop kaffe havde vi næsten ikke tid til......3 af mine 5 færdige sjaler på rad og række. Jeg blev spurgt, hvor længe jeg havde strikket denne teknik. Jeg blev faktisk helt forskækket, da jeg opdagede, at det var i september 09, jeg købte det første kit og fik strikket Klitrosesjalet, men det siger jo noget om, hvor optaget jeg er blevet af farver og mønstre, så jeg slet ikke kan få holdt igen.Næste workshop løber af stablen 20. nov. og den er dobbelt, altså både en formiddag og eftermiddag.

5 kommentarer:

 1. Tusind tak for en rigtig dejlig og meget lærerig lørdag,som du klarede på allerbedste vis :)

  SvarSlet
 2. nøj, jeg ville gerne have været med! Jeg mestrer endnu ikke mønster-strik og er bange for at det ville blive en lige lovlig stor mundfuld at gå i gang med sådan et sjal, men jeg drømmer....

  SvarSlet
 3. Også jeg fik et stort udbytte af lørdagens timer....jeg har strikket siden jeg kom hjem.... :-)

  SvarSlet
 4. Hvis ikke der var så langt, ville jeg gerne have været med. Har læst på en anden blog, at du gjorde det superflot:-)

  SvarSlet
 5. Ej, det ser bare hyggeligt ud! Og man bliver grebet af legen med farverne, men nu alligevel imponerende, så hurtig du har været.

  SvarSlet