fredag den 11. februar 2011

Viften er foldet ud

Så fik jeg Viften gjort færdig. Den blev påbegyndt i november med en tråd supersoft fra Weller og en tråd alpaka fra Garnstudio.
Desværre havde jeg ikke fået bestilt nok garn hos Weller, og da jeg stod og manglede, var denne farve udsolgt, så strikketøjet blev henlagt. Men jeg fik samme indfarvning hos den flinke garnleverandør, og nu hænger den her.

Vi er vist mange, som lige siden trøjens udgivelse, har været noget fascineret af snittet. Her ses viften i fuld udfoldelse, og ja det er genialt design.

Mon jeg så er tilfreds med trøjen? dertil kan jeg svare højt og tydeligt: Ja, jeg er tilfreds, hvis jeg havde haft 10 - 15 cm større omkreds over barm og overkrop, og ja, det er jeg også tilfreds med at jeg ikke har, så trøjen skal videre til en, som kan passe den og vil bruge den.
Jeg har en i kikkerten.
Det er rygbredden som har forvirret mig. Der kommer et par cm fra hvert sidestykke og det skal regnes med til rygbredden, og forstykkerne har været svære at beregne på, før det hele var syet sammen.

Men det kan ikke betale at ærgre sig, for nu er det vinterferie, og jeg skal nyde ferien. Først nogle dage i København og derefter i sommerhuset. Jeg skal passe garnafdelingen hos Tind torsdag til lørdag, og det glæder jeg mig til!

6 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet flot - fantastisk farve ;-) - den har også stået på min ønskeliste i laaaang tid. Ærgerligt med størrelsen - må indrømme, at jeg synes nogle af Isagers modeller kan være meget vanskelige at beregne. Men snittet er og bliver elegant og helt unikt og så er det jo slet ikke dårligt at kunne give så fin en gave :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ærgeligt at den er blevet for bred til dig. Den er bare så super fin - håber den kommer til at gøre glæde andetsteds :-)

  SvarSlet
 3. For en flott jakke, heldig blir den som får den. Kos deg i vinterferien, høres ut som om du har mange fine planer. :))

  SvarSlet
 4. Den farve er skøn, og snittet også! Flot stykke arbejde!

  SvarSlet
 5. Flot flot trøje, den vil modtageren blive glad for, ærgeligt du ikke kunne passe den.

  SvarSlet
 6. Så vacker den blev - den som får den kan inte bli annat än överlycklig!

  SvarSlet