søndag den 24. juli 2011

Flere småprojekter

Paula - en vendbar poncho er fra Lene Holme Samsøes sidste bog Mere feminin Strik. Jeg har strikket den i supersoft tweed fra Kenneth Weller, og det er et blødt fyldigt garn, som er behageligt at have på. Garnet kommer især til sin ret efter vask. Den er strikket på pind 6, så den var hurtig overstået. Den blev næsten færdig på turen til København og hjem igen.

Jeg kan bedst lide den med vrangsiden ud, men den kan også vendes.

Vesten er nummer 2 af slagsen, men den er klædelig og lun, så jeg har strikket endnu en til mig selv. Garnet er Noro Kureyon og der er brugt 4 nøgler på p 5½. Der er ingen montering, kun nogle få ender at hæfte.


Opskrift kan hentes her
Yngstedatteren er kommet så langt i sin strikkeproces, at der nu både kan strikkes efter engelske opskrifter og et lacemønster. Dette tæppe er en gave til en svigerinde. Tæppet hedder Harvest Moon Baby Blanket, og garnet er alpakka fra Fandango.

7 kommentarer:

 1. jeg er helt vild med den poncho, må have fat i bogen. og tak for henvisning til den fine vest-opskrift. og datteren er da blevet helt ferm med sine pinde, super fint tæppe.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Dejlige ting både du og datteren har strikket. Det er en skøn poncho, som jeg også har på min strikkeliste:-) Vesten i Noro- garn er rigtig fin - den vil jeg huske på:-)

  SvarSlet
 3. Sikken skøn poncho og smuk vest, begge dele yderst anvendelige.
  Har noget Kureyon liggende......

  SvarSlet
 4. Dejlige "småprojekter". Den poncho har jeg skrevet mig bag øret, den ser rigtig lækker ud.

  SvarSlet
 5. Din "Paula" er superflot!! Jeg skal også snart igang med en udgave af den flotte poncho, men lige nu er jeg optaget af mit første mønstersjal. Har jo fået masser af inspiration her hos dig - tak for det!

  SvarSlet
 6. Sikke en flot farve din Paula har. Den har jeg også strikket - på en lørdag fra morgen til aften.

  Noro-vesten er superfin og tæppet meget yndigt.

  SvarSlet
 7. Everуthing іѕ vегу оpеn ωith a clеar deѕcrіption of the isѕues.

  ӏt wаs truly infoгmative. Youг ѕite is veгy useful.
  Many thanκs for sharing!

  My site - http://onlinecasinosnodeposit.org

  SvarSlet