fredag den 28. december 2012

Dagene imellem

Dagene mellem jul og nytår er de dejligste dage til afslapning, gåture, hygge med familien og færdiggørelse af projekter. Der er masser af mad i køleskabet, småkager og konfekt på dåser og lys i juledekorationerne.
Min Tokyo er blevet færdig, og den passer perfekt. Jeg har strikket den lidt højere i halsen - et mønster mere  - men har ellers holdt mig til opskriften. Der er brugt 4 farver i Highland Wool fra Isager og den vejer 230 g.

Elefanten har befundet sig halvfærdig i strikkekurven. Den blev fundet frem og monteret - det er jo faktisk det største arbejde. Den er hæklet efter denne opskrift.
Det er selvfølgelig til barnebarnet, som er hos os i øjeblikket. Vi nyder hende i fulde drag, og hun sover ikke tiden bort. Fantastisk hvordan et lille barn kan holde en hel familie beskæftiget.

En af mine gaver var denne bog. Lene Holme Samsøe har igen lavet mange flotte modeller.
Nedenfor ses et par eksempler12 kommentarer:

 1. Ja, jeg nyder dem meget mere end selve julen :-) Hvor er den blevet smuk din Sommer i Tokyo - meget fine farver :-)

  Og elefanten er da utrolig sød - jeg må også i gang med at hækle et par dyr. Vi taler tit om her hos os, at det er utroligt, hvordan 4-5 voksne mennesker kan holdes beskæftiget af sådan et lille pus - men det er bare med at nyde det i fulde drag - det går så stærkt, så stærkt. Det må være dejligt for dig at have dem hjemme i julen :-)

  Rigtig godt nytår :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er din sommer i Tokyo, bare flot. Flotte farver, du har sadt sammen.
  Jeg har også bogen af Lene, og der er rigtig mange flotte ting i den.
  Godt nytår

  SvarSlet
 3. Smukke farver i Tokyo og jeg er helt vild med garnet, har lige stået i dag hos Tind Mohair og nydt, og følt på det, det blev så kun til sokkegarn i dag Regia til vores barnebarn der har bestilt hyggesokker.
  Hilsen og godt nytår fra Anne

  SvarSlet
 4. Sikke en lækker strik i flotte farver. Flere har skrevet godt om den nye strikke bog. Jeg tror at jeg skal kigge lidt på den.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Det er blevet en rigtig fin trøje. Farve sammensætningen er blevet rigtig fin. Passer den også på længden? Den ser lidt kort ud i bogen syntes jeg.

  SvarSlet
 6. Hej

  Den er blevet rigtig flot din trøje, ville ønske at jeg var til trøjer med mange farver men har altid dem bare i skabet og endligt dumt med dejlige og flotte trøjer.

  Kære børn du fylder men på den gode måde. Tænker på mine to dejlige drenge på 6 og 9 år og de dage hvor der er blevet brugt krut på at blive enige om liver i vores familie og man er træt efter den ene ring efter den anden. Hvor søde og dejlige de er. Og så helig vi er dagen efter start der en ny dag men muligheden for at lave gode og stærke minder på.

  Nyd forsat mellem dagen det gør jeg.

  SvarSlet
 7. Din Tokyo er rigtig flot, der er mange i blogland, der har lavet denne, og jeg må tilstå den frister mere og mere på min to do liste. Men så er der jo også lige den nye bog af Lene holme Samsøe, som jeg også har fået . Der er også mange fristende ting i ( men det er da dejligt at have gode ideer i beredskab)
  Godt nytår til dig

  SvarSlet
 8. Hvor er din trøje da bare blevet flot, men du kan da om nogenogså det med at strikke mønster og sætte farver sammen.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 9. Hvor er Tokyo bare blevet flot.
  Og strikkebogen af Samsøe er suveræn - jeg fik den også i julegave :o)
  Lækre ting !
  hilsen Mona

  SvarSlet
 10. Super flot Tokyo og jeg kan vældig godt lide at du har strikke lidt højere op i halsen for jeg synes også at modellen er lige lovlig åben. Og den nye bog fra Samsøe har jeg lige set i vores strikkecafé og der er bestemt mange flotte modeller, så vi kommer ikke til at løbe tør for ideér foreløbig.

  SvarSlet
 11. Tokyo ble akkurat så flott som jeg trodde den kom til å bli. Det er godt vi har slike pauser innimellom hvor vi kan ta igjen det forsømte og rett og slett ha tid til å kose oss.

  Ja det er rart hvordan små barn kan ta fullstendig oppmerksomheten i en familie. Godt å bli minnet på livets små mirakler som disse små er.

  SvarSlet
 12. Din Tokyo er virkelig flot! Og hvor er det sjovt at se de forskellige udgaver; farvemæssigt er der jo ikke den store forskel på din og min, men måden vi har brugt farverne giver alligevel to meget forskelligt udseende trøjer.

  Og så er du jo sluppet meget bedre fra halsen end jeg er :-)

  SvarSlet