mandag den 10. december 2012

Vinter i Danmark

Det blev så farvevalget til Sommer i Tokyo. 
Jeg synes, det er et mærkeligt navn, Marianne Isager har valgt til denne bluse, for med mønsterstrik bliver den dejlig lun og bestemt ikke en sommertrøje. Jeg tror, jeg kalder den Vinter i Danmark.
Jeg har været i syv sind med farvevalget, som jeg tidligere omtalte. Jeg VILLE strikke den i Highlands garnet fra Isager, da det har en fantastisk blødhed og ikke er så tungt som alpaka.
Jeg har trævlet det hele op og er begyndt forfra, da jeg ikke brød mig om de 3 retriller, der var i opskriften ved ribkanten. Mønsterfarverne er også skiftet ud.
Men farverne er svære at have med at gøre, og bestemt ikke de farver, jeg normalt ville vælge.
Jeg håber, jeg bliver glad for valget, når den bliver færdig

Men nu er det jo sådan med farver, at man skal arbejde lidt med dem for at synes om dem og se muligheder. Man kunne også strikke blusen i denne kombination, det ville blive anderledes, men flot tror jeg. Men nu må jeg hellere holde mig til det jeg har gang i.......

Vinter i haven, og dejligt at det kan nydes indefra, selv om en tur i sneen bestemt ikke er at foragte.

Mit lille barnebarn kommer ikke til at fryse. Hun har fået en Voksipose med uldfyld, så mon ikke hun klarer vinteren i barnevognen.

14 kommentarer:

 1. Jeg synes, at din kombination af farver er enorm flot. Strik du bare videre. :) Bare der dog fandtes Voksiposer til voksne, det må være en drøm at ligge og putte i sådan en :)

  SvarSlet
 2. Dine farver er nu rigtigt fine og et godt valg, synes jeg, men jeg kan altså også vældigt godt lide dit alternativ.
  Hvor er hun kær, dit barnebarn!

  SvarSlet
 3. Jeg syntes dit farvevalg er rigtig flot. Alternativet ser også rigtig fin ud. Der ser ud som dit barnebarn ligger lunt og godt i barnevognen.

  SvarSlet
 4. Synes det er et super flot farvevalg. Tror den bliver rigtig god:-)

  SvarSlet
 5. De voksiposer er geniale. Sikken en skøn unge :-)

  Jeg er helt enig i, at det er et smukt farvevalg. Den kombination du har lagt frem ser nu også spændende ud - så måske sku du bare lave to med det samme ;-)

  Jeg var ude at gå i snestorm i går og det føltes lidt som at få ansigtspeeling med issyle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja og kun nordmændene kan finde på det navn Voksipose - lige ud af landevejen...

   Slet
 6. Skønt barnebarn og skøn trøje. Der er så mange der strikker den her i blogland. den ene flottere end den anden. Svært at vælge farver. heldigvis har jeg så meget på pindene, at det ikke bliver aktuelt nu.

  kh

  ulla

  SvarSlet
 7. Hvor strikker du dog pænt! Synes også, Highland-farverne er lidt vanskelige, men dit valg er nu lykkedes godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja og det er en af fordelene ved at strikke i Highland garn, det bliver så jævnt.

   Slet
 8. Det er ikke nemt at forstille sig farverne til den model. Jeg havde samme vanskelighed, da jeg stor i butikken og ville vælge nogle andre farver og endte alligevel med at vælge dem, som er i opskriften, fordi jeg ikke kunne se det for mig med andre farver.
  Dit farvevalg ser nu ud til at være lykkedes. De er fine sammen synes jeg.

  SvarSlet
 9. Nydelige farger du har satt sammen i genseren din. Det kan sannelig trengs en slik god ullgenser, det ser daut til at dere også har fått litt vinter.

  Voksiposer er et must for alle små, når man skal holde varmen her oppe i nord.

  SvarSlet
 10. DET tror jeg også!!, skønne skønne farver, du har der har kombineret.
  Stine:)

  SvarSlet
 11. Det er storfin hyggelig mønster og farger også. Så jeg vil strikke også. Traditionelle mønster og farger. Ha en fin kveld og kos med barnebarn din.

  SvarSlet
 12. Hold da op, hvor strikker du altså bare flot jævnt, Bodil! Du kan vist ikke give garnet hele æren for de smukke masker!!!

  Dit farvevalg er meget smukt! Både til den igangværende Tokyo og den måske kommende Tokyo 2. Og du har ret i at det altså ikke er så ligetil med de farver; der skal ofte nogle strikke-farve-prøver (eller optrævling) til for selvom farverne er flotte sammen når de ligger i nøgler side om side, så er det slet ikke sikkert at det strikkede bliver som man forestiller sig.

  SvarSlet