søndag den 31. marts 2013

Opdatering


Det er længe siden, der er kommet et indlæg her på bloggen, og det skyldes, at jeg næsten ikke har været hjemme.
Tindbloggen (og flere andre steder) kan I læse om Strik- og Velværekurset, som jeg havde arrangeret, og derefter gik turen til KBH for at besøge barnebarnet. Jeg fik et lift via Gomore. Man bestiller et lift med en som tilbyder ledige pladser i bilen, og den tanke tiltaler mig meget. Jeg kørte med en sød pige fra Århus, men desværre gik bilen i stå og ville ikke mere, lige da vi var kørt fra motorvejen og skulle op på Roskildevej ved Glostrup. Der holdt vi så og spærrede, men inden længe var der folk til at hjælpe os. Mest ihærdig var en nydansker (palæstinenser) og hans søn. De rodede længe med bilen, og det endte med, at jeg og den anden passager blev kørt videre til vores bestemmelsessted af faderen. Han brugte mindst en time plus en god del benzin på os og ville ikke have noget for det. Så tak for den hjælpsomhed.
Sammen med familien var vi en tur i Zoo på en dejlig solskinsdag, og tankerne gik tilbage til tiden, da vi boede i KBH, og det var vores førstefødte, der lå i barnevognen.

Jeg havde Bella-trøjen med til barnebarnet, og den var blevet flot monteret med knapper, og siden er endnu en model fra bogen Strik med pinde 3 blevet færdig, nemlig Lillies top.
Den er strikket i størrelse 6-12 mdr. i CottonWool fra Gepard.
Men moderen har straks flere ønsker til strikmodeller, så arbejdsløs bliver jeg ikke.....

Hele påskeugen har jeg arbejdet i Tind og så er det svært ikke at blive inspireret til nye projekter.
Vivian Høxbro har som bekendt solgt sin virksomhed, og i Tind sælger vi det løse garn (vi har kun ganske lidt) med rabat. Garnet er indfarvet i ualmindelig flotte farver, og modellen Brenda er special og spændende.

Min Brenda bliver i en anden farvekombination - se vikleprøven. Det bliver spændende at se, hvordan det vil tage sig ud.
Men der er mange arrangementer i den nærmeste fremtid, så jeg kan ikke synke ned i lænestolen og strikke.
Foråret er vel også på vej, i hvert fald har vi fået sommertid!

6 kommentarer:

 1. Jeg lader være usagt om etn. danskere ville have gjort det samme, men du har helt ret - de aller- allerfleste af udenlandsk herkomst er super hjælpsomme!Strikken - farverne er SÅ smukke!!Sidder jo i Frankrig og her er sommertiden mere på sin plads :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det kan jeg forestille mig! dejligt med sol og varme.

   Slet
 2. Hej

  Syntes bare det er dejligt at der findes mennesker der vil hjælpe andre når de har brug for det. Så spiller hudfarve og navn ikke en rolle for mig.

  Dit strikke procekt tror jeg bliver flot, det er dejlige farver du har valgt. Så glæder mig til at følge med når der bliver tid til strik

  SvarSlet
 3. Jeg vover pelsen og giver dig ret i at det ofte er nydanskere som er mest hjælpsomme når man står lidt fortabt med sin bil, sikke smukke farver du skal strikke med, de kan da kun gøre en glad

  SvarSlet
 4. Hvor var det godt, at der var nogle søde mennesker, der ville hjælpe.
  fine ting du strikker.

  SvarSlet
 5. For en deilig historie om hvordan helt fremmede mennesker stiller opp for hverandre. Tror det må være dagens beste. :)

  SvarSlet