fredag den 26. april 2013

Babystrik og en ny bog

Nu må det snart være nok. Skuffen bugner af strik og andet lækkert babytøj, og alligevel havde jeg flere stykker strik med til barnebarnet. Kjolen her er en omredigering af Sisters little dress. Den er strikket i rester, bærestykket kan jeg ikke huske hvad er, men selve kjolen er i totrådet mohair.

Farven er støvet lilla, men det er svært at se på dette billede. Det er en Rasmilla model, Anemone. Jeg besøgte i øvrigt butikken i Hallandsgade, da jeg var i byen. Den er rigtig hyggelig.

Kjolen her er en bestillingsmodel. Jeg har selv lavet opskriften, og den er strikket i Regia strømpegarn med angora, det er virkelig blødt.
Så fik hun i øvrigt også denne

Det hele går til hende her, men hun kan bestemt ikke nå at slide det hele op. Vi satser på en efterfølger engang.

Da jeg kom hjem, var denne bog kommet. Og den er nok værd at kikke nærmere på. Det er en engelsk bog som Sidsel Sangild har oversat. Jeg tror at hun på den måde nærmer sig strikkeriet, hun er jo ellers en passioneret hækler.

Det er en dejlig opslagsbog med teknikker, mønstre og gode fif.

Så den skal nok få et publikum.

9 kommentarer:

 1. Dejligt med børnebørn at strikke til. Jeg har også strikket restekjoler, de er meget populære. Spændende bog. Måske den skal studeres nærmere. Jeg havde fornøjelsen af at følge nogle af Sidsels første strikke forsøg på Fanø i 2011, sammen med Julia. Det kom der meget grin ud af. God weekend.

  SvarSlet
 2. Hej dejligt med modeller der kan snuppe nogle af vores rester for dem får man nok af når man strikke. Det er nogle gode og fine moduler du har fået lavet. Er sikker på at der er nogle børn der bliver fine og varme.

  SvarSlet
 3. Jeg fik en lignede bog i julegave, dog på svensk, den er bare go´ at kikke i når man mangler inspiration.

  SvarSlet
 4. Den ser spændende ud, måske den skal på ønskelisten?
  Dejlige ting dit barnebarn nyder godt af, hun ser også dejlig tilfreds ud:-)

  SvarSlet
 5. Den bog ser ud til at være intet mindre end er nust !
  Dine baby ting er rigtig søde

  SvarSlet
 6. Strikkede veste er altså gode til den aldersgruppe, når de ligger og roder rundt på gulvet :-) Hun er da godt nok også blevet stor! Det er nogle dejlige ting, du har strikket til hende.
  Jeg har en del Rasmilla-garn liggende - bomuld/uld-blandingen, men jeg er lidt tilbageholdende med at bruge det, fordi det pink sæt, jeg lavede til Lillefrø er blevet helt løst og uformeligt, men jeg må lige strikke en ting mere, før jeg dømmer det helt ude.
  Det ser ud til at være en særdeles spændende bog, den er i hvert fald lækkert udformet :-)

  SvarSlet
 7. Det er nogle søde modeller du har lavet - jeg elsker altså når man får sine rester brugt i noget lækkert og brugbart. Bogen ser ret flot ud - den skal vist på min ønskeliste :-)

  SvarSlet
 8. Deilige modeller du har laget til den lille. Det aner meg at hun ikke kommer til å mangle på lekre strikkekjoler på lang tid.

  SvarSlet
 9. Sikke nogle søde små stykker tøj du har strikket. Din egen kjolemodel er sød og enkel, og så er det skønt at få brugt sine rester.
  Bogen ser interessant ud.

  SvarSlet