torsdag den 22. maj 2014

Gode strikkesiderJeg vil i det følgende henvise til 4 hjemmesider med masser af strikkeinformation og mønsteropskrifter.

Dette mønster hedder Rosary Stitch, og hvis du kunne tænke dig at lære det, kan du se det her på datoen 6. december 2013.
Bloggen hedder The Weekly Stitch
Som navnet antyder kommer der et nyt mønster hver uge ( næsten) og det fine ved den er, at mønstret både er i tekst - ganske vist på engelsk - og så der vises også en video.


En anden side er Knitting on the Net, og mønstret hedder Two Color Stitch Pattern.
Siden indeholder meget forskelligt, men jeg synes især, det er Library of Knitting Stitches som er interessant.

Knitting Fool er også en hjemmeside med rigtig mange informationer og mønstre.
F.eks er der en mønsterside, hvor man kan ordne mønstrene på forskellig vis. Man kan vælge alfabetisk, efter type, galleri m.m. Der er f. eks. 33 forskellige patentmønstre!


Den sidste blog jeg vil anbefale er Sapphires-n-Purls.
Især strikkevideoerne er gode. Hvis du strikker efter engelske opskrifter og ikke lige kan finde ud af en forkortelse, kan du se en video, og så er alt jo forstået.


Ja informationsmængden er ganske overvældende, og man må jo vælge sider ud, som man kan få glæde af. Jeg håber, du kan bruge et par stykker af de her anbefalede.

4 kommentarer:

 1. Hold da fast sikke en masse gode sider du henviser til tak for det.

  SvarSlet
 2. Tusind tak for de gode henvisninger. Har for ganske nyligt kastet mig over en engelsk opskrift købt på Ravelry. Det gik fint så jeg har fået mod på mere, så det er godt med lidt mere baggrundsviden.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Tak for de gode anbefalinger! Super inspirerende blogs..
  Kunne du mon have lyst til at linke til http://strikkeopskrift.com/ ?

  Vi er en side, der har en masse tips og information om strik, og så laver vi lister med de bedste strikkeopskrifter indenfor en masse kategorier, fx. babystrik. Mange af opskrifterne er gratis. :) Vh Maria / strikkeopskrift.com

  SvarSlet