lørdag den 10. maj 2014

Saltum med mere

I dag har jeg undervist i mønsterstrik i Saltum. Det er altid en særlig begivenhed at komme Nordenfjords. Jeg følger virkelig, at jeg er kommet hjemmefra.
19 lærenemme kvinder var mødt op med et væld af farver, og vi fik begyndt på spidsen af et sjal med de teknikker, det indebærer.
Jeg var rundt ved alle stande midt på dagen, og det er svært at komme tæt på udbuddet af varer, så mange mennesker var der. Jeg kunne ikke tage billeder, uden at bede folk om trække sig sig lidt tilbage, og det var vist ikke populært. Saltum Uldfestival er en stor begivenhed, og godt Inger fik sat gang i garnsalget i majmåned. ( Inger er indehaver af Bindestuen og syntes at der blev solgt for lidt garn i forsommeren. Det forsøgte hun at lave om på og startede Uldfestivalen - og jeg skal love for, at det er lykkedes.
De gæve kvinder i Saltum og omegn gør et stort stykke arbejde.

Jeg er i gang md en babytrøje i dette mønster og min datter traf det fornuftige valg. Trøjen skal strikkes i Yaku fra strikkebogen - nederste udgave.
Den øverste er er strikket i uld og silke fra DesignClub

Endnu en lille vest med en special snydesnoning i yaku fra strikkebogen.dk


I må lige se de dejlige billeder fra Vejlefjord. Sidst i april indløste jeg min fødsesldagsgave - brunch og spa.
Vejret var pragtfuldt, så det gjorde oplevelsen til noget særligt.
Det kan virkelig anbefales. Først et dejligt brunchbord, så en badeoplevelse i termerne.
Man måtte selvfølgelig ikke tage billeder fra området, men her er lidt fra nettet og se selv flere

Inden badet nåede vi lige en tur i den ny-udsprungne skov som ligger ned til fjorden. Et fantastisk smukt område i Danmark.
Den lille gut ligger og vugger i mors mave, men om kort tid vil han ud - og hans far kan næsten ikke vente længere.
Nu har jeg farverne klar til sjal med lynlås, så et strikkekit kan bestilles over Amio eller ved at sende en mail til blogskriveren7 kommentarer:

 1. Smukke billeder af dejlige oplevelser. Skønt:-)

  SvarSlet
 2. Sikke nogen skønne mennesker du har haft på kursus. Altid dejligt at lærer fra sig

  SvarSlet
 3. Hej Bodil. Også jeg er imponeret over Uldfestivallen og de lokale kræfter bag. Hele byen bakker op og står på gloende pæle. Ja, det var svært at kome til at fotografere. Jeg ser du strikker i yaku - jeg kiggede på garnet i Saltum - lækkert. Vejlefjord er bare sådan et smukt område. Jeg var der i forbindelse med mit job da det endnu var Neurocenter. Fantastiske omgivelser ! :o)

  SvarSlet
 4. Initiativrige kvinder kan der aldrig blive nok af og du er jo selv en af dem. Sikke mange mønsterstrikkere, du efterhånden får oplært :-)
  Jeg var i Saltum i dag sm med min svigerdatter og Lillefrø. Vi blev begge holdt skarpt i ånde af den lille dame, der hvinende stak af fra os hele tiden ;-) Alligevel nåede jeg at købe mig fattig i det ene og det andet, men trøster mig med, at der venter mange rolige og lykkelige timer forude ;-)

  SvarSlet
 5. Skønne fristende farver på bordet i Saltum. Jeg droppede Saltum til gengæld for Ålborg og Gug.
  Vejle Fjord ligger bare så smukt, har besøgt deres kaffebord! Vidunderlig fødselsdagsgave med Brunch/SPA.
  Og så er alt vist helt klar til Lille My....

  SvarSlet
 6. Dejligt at se du holder endnu et kursus i mønsterstrik, jeg er godt i gang med mit sjal. Det er dejligt at det går godt med Saltum uldfestival - jeg fik lavet for mange aftaler, før jeg fik festivalen i kalenderen, så jeg kunne desværre ikke.

  SvarSlet
 7. Tak for et lærerigt og intenst kursus i Saltum. Jeg skal gerne til
  Uldfestival hvert år; men efterhånden er der rigtig mange gæster, så det er svært at se de flotte strik, knapper mv. Det er fantastisk hvad arrangørerne præsterer. En dejlig lørdag var det for mit vedkommende. Hilsen een af dem der sidder nederst på billedet.

  SvarSlet