tirsdag den 22. april 2014

Klar til ankomst

Så fik jeg babytæppet kaldet "prinsesvøbet" færdigt. Det er anden gang jeg strikker det, og også denne gang gav det mig anledning til at fundere over læreprocessen. Jeg lærte borten udenad meget hurtigere end sidste gang, og det var en større fornøjelse at strikke det, selv om der er mange spidser i sidste runde.
Det er strikket i entrådet mohair by Canard på p 4. Der er brugt 180 g. Det er fantastisk lækkert og blødt, og jeg glæder mig til at give det til min datter, og endnu mere til at svøbe lilleprinsen, som har forventet ankomst om 4 uger.
Han får også en lille vest, som han sikkert kan passe hen i efteråret. Den er strikket i en tråd Fine Wool og en tråd Alpaka1 efter modellen fra All You Knit Is Love.

Der er lavet strikkeprøve til Hokkaido kjole af Helga Isager

Kjolen strikkes på tværs, og jeg er kommet op i fuld længde. Jeg strikker den i Spinni og Alpaka1. I bogen er der to variationer, den anden er Alpaka 1 og Viscolin.'
Det var så indlæg nr. 500! 
Det vil jeg fejre med en lang cykeltur og med en stor tak til jer trofaste læsere og jeres mange tilbagemeldinger enten her på bloggen eller på mail. Uden jer ingen blog.

12 kommentarer:

 1. Hvor er det flotte projekter du laver. Prinsesvøbet er så smukt, han kommer da til at ligge som en lille prins. Flot farve til hokkaido kjolen. Den glæder jeg mig til at se.
  Hjertelig tillykke med jubilæet, det er en dejlig blog du har.

  SvarSlet
 2. Tillykke med jubilæet.
  Meget flotte ting du har strikket. Det bliver så sandelig en lille prins.

  SvarSlet
 3. Tillykke med jubilæet.
  Kjolen vil jeg gerne strikke også. Men det bliver ikke før til efteråret.
  Smukke ting fra din hånd

  SvarSlet
 4. Gratulerer med jubilæet. Og ser frem til de næste 500 indlæg...!
  Mere kongeligt kan lilleprinsen da vist ikke blive svøbt. Så spindelvævsagtigt og smukt.

  SvarSlet
 5. Er sikker på at jeres lille prins vil nyde dit hjemmestrik! Det er luksus han kan svøbe sig i!
  Missede dig vist lige netop, da jeg var forbi Tind i påsken! Vi ses måske derovre en anden gang :-)

  SvarSlet
 6. Gratulerer ! Nydelig teppe du har strikket , hilsen Beth

  SvarSlet
 7. Dét er simpelthen så smukt et svøb Bodil, er sikker på både mor og søn bliver glad for det :o) 500 indlæg, imponerende Bodil. Tilllykke med jubilæet :o)

  SvarSlet
 8. Tillykke med det runde tal :) Superlækkert svøb - jeg har også strikket den model et par gange og jeg har det på samme måde - efterhånden bliver den yderste bort nemmere at strikke udenad :)

  SvarSlet
 9. Jeg synes ofte, det er langt sjovere og mere interessant at strikke en model 2. gang. Det er som om der bliver mere tid til at nyde processen, når man bliver bedre kendt med metoden :-) Uanset hvad er det et utrolig flot og lækker svøb - en ægte prins værdigt ;-)
  Tillykke med dit indlæg no. 500 (jeg har faktisk aldrig lagt mærke til, hvor mange jeg egentlig har lavet) - jeg glæder mig altid til dine indlæg, så bliv endelig ved :-)

  SvarSlet
 10. Smuk farve, du har valgt til Hokkaido! Jeg glæder mig til at se mere til den :)

  SvarSlet
 11. Det er da bare så utroligt smukt det svøb ! hold da op ! og hvor fint til lilleprinsen. Spændende. Den lille vest er også rigtig fin - han bliver flot ekviperet fra start :o) Mønsteret til hokkaido kjolen ser flot ud.

  SvarSlet
 12. Prinsesvøbet er utroligt smukt - imponerende.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet