onsdag den 31. december 2014

Farvel til 2014

 Så er julen overstået, og det er årets sidste dag i 2014. 
Det blev ikke til mange hjemmelavede julegaver her på matriklen, Iris fik årets eneste strikkepakke, og det var Citrus, som jeg har vist før, og så en vævestrikket cardigan (Spirrevip) fra Annette Danielsens bog, Strik til Småfolk.

 Spirrevip er strikket Alpaka 2 og Highland fra Isager. Den er ment som en drengecardigan, men vi blev enige om, at den også egner sig til piger. I hvert fald kan den gå i arv til Christian, når han vokser til den.
Julen har stået i børnebørnenes tegn, og vi har haft dem begge hjemme, og det har vi nydt i fulde drag.
Christian er nu 7 måneder og en lille glad gut, som snart kan kravle. Han nød at ligge på lammeskindstæppet foran brændeovnen - især i bar figur.

Iris er godt to år, og hun fik en drøm af en nederdel af sine farforældre. Når hun får nederdelen på, forlanger hun musik, og så går den vilde dans med svung i nederdelen.

Julen fik et uventet hvidt lag sne, som vi kunne nyde i juledagene. Lyset var helt fantastisk, og det føltes som en ekstra gave.
Vores ældste søn nyder julen under andre himmelstrøg. Han optræder jul og nytår på Maldiverne i et luksus-resort. Det er 3. gang han har det engagement.
Vi har bedt ham om at få et engagement næste år også, men denne gang med et familiehus, så vi alle kan komme med.
Til slut vil jeg ønske alle mine læsere et rigtigt Godt Nytår.
Billedet er fra vores sidste rejsemål, Sydney.

4 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig også Bodil 🎉
  Kan godt forstå i gerne vil holde nytår hos sønnen 😉

  SvarSlet
 2. Sikken et par skønne unger - med sådan en nederdel kan man da ikke andet end danse. Lillefrø elsker også at danse og beder ofte om musik - så er der samtidig lejlighed til at vi andre får lidt motion ;-) Spirrevippen er en utrolig sød trøje og kan da sagtens bruges til både drenge og piger. Godt nytår, Bodil - spændende om det skal holdes på Maldiverne næste år ;-)

  SvarSlet
 3. Årh... sådan nogle dejlige unger! Dit småstrik skal nok blive brugt...
  Det har været et år med mange udfordringer og indtryk.
  Hvad hitter du på i 2015...?
  Rigtig godt nytår og tak for 2014.

  SvarSlet
 4. Sikke herlige billeder af børnebørnene :o) Maldiverne ? - ikke dårligt, faktisk slet ikke dårligt :o) Også godt nytår til dig - måske ses vi til fiberfesten. Jeg glæder mig til engang at gå igang med dit tørklæde :o)

  SvarSlet