mandag den 7. december 2015

Så blev det december

Min mor har strikket dette tørklæde i Agnes lammeuld, og det er superblødt, lige til at slynge om halsen. Det er strikket på p 4, og der går 200 g. Mål 40 x 200 cm.
Opskrift og garn kan  købes for 160 kr, og man kan frit vælge efter farvekortetJeg har et udvalg i halskæder, som vil pynte på enhver. Pris 250 kr.


Ellers mærker jeg at julehandlen er sat ind, og jeg får bestillinger fra mænd. Så måske ligger der også en pakke til dig?


Kurve får man aldrig for mange af. Denne udgave koster 300 kr

Bolgakurve i mellemstørrelse koster 200 kr
Der er kommet flere af denne model til en pris af 350 kr6 kommentarer:

 1. Dit tørklæde er bare så flot. Jeg må prøve dit Agnes uld en dag.

  SvarSlet
 2. Sikke et smukt tørklæde, din mor har strikket. Og dejlige lækkerier, du hartil salg.

  SvarSlet
 3. Meget smukt tørklæde og det ser så blødt ud. Må nok strikkes i det store tørklædeår 2016..

  SvarSlet
 4. Nu ser jeg lige Vibeke har kommenteret ovenfor og så er det jo, at vi skal have defineret reglerne for vores "sjalsudfordring" - kan dette smukke tørklæde kaldes et sjal? ;-) Det er i hvert fald smukt, Bodil og jeg skal have et nyt tørklæde inden længe - så kunne jeg måske passende afprøve Agnes ved samme lejlighed - jeg skal bare lige bestemme mig for farven - måske Vesterhav?

  SvarSlet
 5. PS: Tak for din hilsen på bloggen - sender dig lige en mail på et tidspunkt :-)

  SvarSlet
 6. Rigtig flot tørklæde som din kreative mor har strikket. Jeg tænker tit på din mor som har samme alder som min mor. Hvor må det være dejligt at hun stadig kan strikke, og har lyst til det.

  SvarSlet