søndag den 7. februar 2016

Meget godt i vente

Jeg arbejder ihærdigt på at få opskrift og strikkekittet færdigt til Fiberfesten i Ry 12. marts.
Husk i øvrigt at melde dig til en workshop, mange af dem er ved at være godt fyldt op.
Jeg strikker den op i andre farver og er nede på den sidste 1/3 del. Jeg vil gerne have den gennemstrikket, så jeg ved, at det holder i en opskrift.
Men jeg har flere spændende ting, som ligger og venter på mig.

Jeg MÅ strikke Høstanemone fra Annette Danielsens blomsterbog. Den synes jeg er umådelig smuk, og garnet er købt.


Mit snakke-strikketøj er et halstørklæde fra Susie Haumanns sidste bog Knitwork - strikket i plisséstrik. Garnet er DUO silke og alpaka 2 fra Isager. Det er garn fra lager.
____________________________________________

Til slut så husk at der er strikkecafé i mit værksted tirsdag d. 9. februar kl. 14-17.
Vi lægger ud med en lille strikkeprøve, så tag ekstra garn og strikkepinde med.
Tilmeld dig på 31525435.
Pris 30 kr incl. kaffe/te og lidt sødt til.

11 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en smuk poncho - og fine farver til høstanemonen. Jeg håber at komme til Fiberfesten igen i år - men nu må vi se. Det plejer at være et super godt arrangement.

  SvarSlet
 2. God fornøjelse med din Høst anemone. Jeg er igang med en i næsten præcis samme farver, og har måttet opgive her i vinter. Den grå og den lyseblå ligger så tæt op ad hinanden på mine fingre, at jeg ikke kan se forskel om aftenen. Den kommer i gang igen til sommer.

  Fiberfest i Ry - der skal jeg lige have sat et kryds. Kommer ikke til workshops men kommer til hygge :-)

  Tørklædet er så fint. Det er også på mine (meget, meget, meget lange) favoritliste

  SvarSlet
 3. De farver er til Høstanemone er så smukke. Jeg bladede forbi den for jeg kunne ikke forholde mig til det lyserøde, selvom jeg synes blomsten er så smuk!
  Jeg kommer til Fiberfest og kiggehygger. jeg skal have Helle med, så hun kan opleve det.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne ting. Dit nye sjal er helt fantastisk.

  SvarSlet
 5. Skønne farver til en poncho som jeg har set live. Tak for en dejlig aften og foredrag i Århus. Hyggeligt at hilse på dig. Måske ses vi til Fiberfesten. Har ikke planlagt workshop, men en hyggedag sammen med veninderne ser jeg frem til.

  SvarSlet
 6. Jeg har også forlængst fundet garn frem til høstanemone - den er bare så utrolig flot og skal strikkes, men hvornår? ☺ Dit sjal er fuldstændig fantastisk - det må jeg se live. Jeg ved ikke om der bliver plads til fiberfest i min kalender, men jeg prøver - det bliver i så fald vare hygge ☺

  SvarSlet
 7. Høstanemone er en superflot bluse, men den når altså ikke dit sjal til sokkeholderne. Gisp siger jeg bare, hvor er det flot. Tror ikke jeg nogen sinde bliver i stand til at strikke noget så eksklusivt, men det er godt nok smukt.

  SvarSlet
 8. Sjalet er virkelig fantastisk. Jeg blir så imponert over kompleksiteten i det du lager. Og en stor inspirasjonskilde, og noe å strekke seg etter.

  Jeg skulle gjerne ha deltatt på en av dine workshops, og håper å kunne få det til om ikke så lenge. Lykke til på fiberfesten.

  SvarSlet
 9. Et flot sjal fra din hånd. Jeg har allerede investeret i et klematissjal og håber på at få det færdigt til Fiberfesten i Ry. Med skal det ihvertfald. Jeg glæder mig til at se din stand igen, og få en god omgang forårsinspiration. Det er som om at det bringer starten på foråret at være en tur til fiberfest.
  Hav en rigtig god søndag. Mvh Lotte

  SvarSlet