mandag den 29. februar 2016

Overvejelser ang Høstanemone

Jeg havde glædet mig til Høstanemone, men nu er den fyldt med usikkerhed og dårlige fornemmelser. Jeg har valgt blå farver i stedet for de lyserøde - se her, men men, farver er ikke sådan at bytte om på, især når man ikke laver strikkeprøver - i så fald skulle den jo være temmelig stor, når alle 3 mønsterfarver skal med i rapporten. 
Her ser I de to af farverne strikket med, og den sidste er den råhvide, og den vil i hvert fald lyse op. Jeg har valgt samme bundfarve som i den originale, men skulle have en valgt en tone lysere.
Jeg tror det skal trevles op, og så er min begejstring for trøjen dæmpet en smule.....
Her ses Annette D.s udgave, og her står den første farve også svagt, men hos mig bliver det farve 2 på midterstykket ,og det er vist ikke pænere.


Jeg var til Store Strikkesøndag hos Tøndering i går, og det var som sædvanlig en fin oplevelse. Jeg var på farvekursus hos Charlotte - apropos - og fik købt til en trøje i Ito-garnerne. 

I mødesalen var trøjerne fra den nye bog Poetry udstillet, og det er altid en fornøjelse at se modellerne i virkeligheden

Der var mange gode detaljer hos designer Sanne Fjalland.
------------
Mine to kurser over flere dage er kommet flyvende fra start. Weekend-kurset i september er udsolgt, og der er også deltagere på sommerhusstrik i oktober.

I værkstedet har jeg fået flere flettede kurve hjem, og de sælges i en fart., som jeg slet ikke havde drømt om.

Jeg fik 12 hjem i fredags, og nu har jeg disse 3 tilbage.

13 kommentarer:

 1. Kære Bodil.... dejligt at se der er gang i biksen. Vi ses til september hvis ikke før....
  hilsner fra Vanløse

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt se hvad du mener, Bodil! Det er nok bedst at stoppe og bruge tiden og garnet på noget andet.

  SvarSlet
 3. Der er nu heller ikke så stor farveforskel på ADs høstanemone. Prøv lige at tage et billede af dit strik på afstand. Der er tit stor forskel på helhedsindtrykket, når man sidder med næsen i strikketøjet og så når man ser det på afstand! Et foto er en smart måde at sammenligne flere projekter...

  SvarSlet
  Svar
  1. J, du har helt ret, men jeg har stået tæt på, langt fra, på hovedet og kikket på det igen og igen. Jeg tror også at det bliver pænere når den hvide blomst kommer til, men på den anden side tror jeg aldrig jeg bliver rigtig tilfreds med trøjen, så.....

   Slet
  2. Nej... hvis det bliver ved med at genere øjet... så er der kun en vej!
   Øv... og på'en igen... Hvad har du så planer om i stedet for Høstanemone?

   Slet
 4. Super ærgeligt, for det er meget flotte farver du har valgt.. men hvis du ikke kan forlige dig med udtrykket nu, så er det nok bedst at stoppe. Jeg tror du har ret i at en lysere bundfarve kunne gøre det. Spændende hvad du finder på.

  SvarSlet
 5. Åh hvor ærgerligt, Bodil - jeg kender modstanden mod at pille op, men hvis du ved du aldrig bliver ordentlig tilfreds med den, så er der ingen anden vej! Jeg plejer at trevle op og så strikke om hurtigst muligt - det virker bedst for mig. Jeg er også ret overbevist om, at en lysere bundfarve vil være sagen - jeg har valgt helt lys blå til min, men er endnu ikke begyndt at strikke, så jeg har ingen anelse om, hvordan det ender! Jeg synes da det vil være synd, hvis du opgiver den helt, så jeg håber, du finder en farvesammensætning, du bliver glad for :-)

  SvarSlet
 6. Hejsa, jeg kan ikke helt forstå hvordan en bundfarve nummeret lysere skulle løse problemet - vil det ikke bare gøre næste parti helt mudret, altså dér hvor du nu på billedet har den lyse blå? Du skal nok finde på noget ;-)

  SvarSlet
 7. - Jeg ville nok gå i den anden grøft og fx prøve med en mørk grå som bundfv...

  SvarSlet
 8. Øv - de farver er bare så svære. Tæt på er det ikke overbevisende. Hvordan ser det mon ud på afstand. Men nej - umiddelbart vil jeg også dømme farvesammensætningen ude.
  Det er skønne kurve, som helt sikkert vil være lækre som strikkekurve. Steen siger, jeg har nok! Det er nu ikke altid, man skal stole på ægtefællers dømmekraft ;-)

  SvarSlet
 9. Åh hvor er det træls. Jeg kan sagtens genkende den følelse du beskriver. Den har jeg også haft af og til og de gange hvor jeg har ignoreret den og bare fortsat, har jeg sjældent været tilfreds med resultatet. Min erfaring er altså at det er en god ide at lytte til min mavefornemmelse.

  SvarSlet
 10. Jeg kan godt følge dig. Det er nogle fine farver, du har valgt til høstanemone - men jeg tænker der godt kan være lidt mere kontrast. Det kunne evt. gøres ved en mørkere mønsterfarve i 2. bort - så er der heller ikke så meget, der skal trævles op .. Smukke kurve. Er det nogle du får flere hjem af ?

  SvarSlet
 11. Jeg har også startet på en blå høstanemone, men har valgt en lys grå som bundfarve. Jeg er også gået i stå, da jeg er meget i tvivl om farverne - har dog slet ikke strikket så meget, som du har...

  SvarSlet