søndag den 22. februar 2009

vest i perlestrikSom jeg tidligere har nævnt skulle jeg strikke en vest i perlestrik til Tind-Mohair. Det har jeg så arbejdet på i den forgangne uge og nu i dag er den blevet færdig.Jeg har strikket efter et mønster, og det holdt næsten.....Så er forstykket færdigt og jeg skal bare have et mere. Jeg strikker i dobbelt garn, Loden fra Gepard, så det bliver til noget på p 5½.

Jeg har siddet og lyttet til Lykke-Per af Henrik Pontoppidan og selv om den er skrevet i 1898-1904 er den stadig værd at høre. Det må siges at være en rigtig klassiker.

Alt imens dalede sneen ned udenfor.

Her ser det færdige resultat!

4 kommentarer:

 1. Hei,
  dette har jeg aldri gjort. Det var jo veldig smart. Når man har noe i en god model som man ønsker å videreføre i strikk. Har jo tenkt tanken, men jeg ser jo at det absolutt fungerer. Vesten ble veldig fin den

  SvarSlet
 2. Nej det er også første gang jeg prøver det, men det kan lade sig gøre, dog skal man være noget sikker på strikkefastheden inden man går i gang.

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at være en smart måde...jeg har heller aldrig gjort det sådan - synes der er så mange opskrifter, jeg skal prøve...mange hilsner lavendel

  SvarSlet
 4. Kære Madam Much. Lige præcis sådan en perlestriksvest har jeg gået og spekuleret på at begynde på! Hvor er den fin, og lige tilpas i længden. Har du mon et mønster til den?

  SvarSlet