søndag den 16. maj 2010

Strikkevejr

Regn, overskyet og mellem 8 - 12 grader - det aspirerer til indendørs aktiviteter, og min mor og jeg har haft et par hyggelige strikkedage.Billedet her viser endnu en pude i den serie på 3, min mor er ved at strikke. Midterstykket er der strikket 2 af med opklipmasker imellem, så kan man nemlig strikke rundt. Stykkerne har forskellige mønstre.
De 2 stykker klippes fra hinanden, og herefter er taget op langs alle 4 sider og strikket rundt. I hvert hjørne tages 1 m ud på hver side af midtermasken. Jeg skal huske at vise puderne færdigmonteret.Jeg selv kæmper med kanten på boblesjalet. Den er bare lang.

6 kommentarer:

 1. Din mor´s puder er vildt flotte. og du er bare super hurtig til de sjaler, jeg har lige lavet et par oversprings handlinger :0) inden kæmpe valmue.

  SvarSlet
 2. Jeg har vist sagt det før, men valget af farverne til puderne er så vellykket - det bliver en helt utrolig flot gave :-) Og sikken et arbejde med opklipning og optagning af masker.

  Jeg er også imponeret over alle de sjaler, du nærmest "kaster af pindene" - kan godt forstå at kanten føles lang, der må være mange hundrede masker!

  SvarSlet
 3. De er fantastisk flotte, de puder, din mor strikker. Jeg glemte at kommentere den sidste, som jeg også måbede (og savlede) over. Det er godt for en kommende pudestrikker, at du skriver lidt opskriftstips undervejs. Tak for det.
  Har du fortalt, hvor din mor finder mønstrene? Var det fra en af Fair Isle-bøgerne? Jeg er vild med den type vikinge-gælisk-agtige mønstre.
  God fornøjelse med sjalskanterne ;-)

  SvarSlet
 4. Så fik jeg da lige en på opleveren. Meget, som i MEGET smukke ting der vises på bloggen.
  Glæder mig til at følge med

  SvarSlet
 5. WOW! hvor bliver de smukke de puder, og dit sjal er bare helt vildt flot. glæder mig til at se de færdige produkter.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 6. Tak for jeres hilsner og kommentarer.
  Ann, hvis du går lidt tilbage på bloggen, finder du et link til puderne.
  Ingerlise, hvorfor mener du at supersoft er for tyndt til splejsning?

  SvarSlet