fredag den 26. november 2010

Kaffe Fassett i byen

Så kom dagen, hvor vi skulle høre Kaffe Fassett. Vi havde haft billetter næsten et år, da hans besøg var blevet udsat fra februar i år, så vi havde glædet os længe.

Det syn der mødte os, da vi trådte ind i tilbygningen på Silkeborg Museum, var et stort, flot juletræ pyntet med vifter. Det var så stort at jeg ikke kunne have toppen, da jeg gerne ville have stenene med, som det stod i.

I salen var der nogle få udstillinger af hans arbejder, som vi kunne glæde os over, mens vi ventede, og der var også salg af hans bøger. Men ellers kommer den store udstilling op på søndag, hvor der er fernisering.

Der kommer ingen fotos af manden himself, jeg kunne ikke få mig selv til at fotografere og forstyrre med en blitz, så det må I undvære.

Han fortalte levende og spændende, mens han viste billeder, og det var en broget verden vi blev ført ind i. Geometriske figurer, mønstre, organiske materialer og farver, farver, farver.
Overalt henter han inspiration og omsætter det til broderi, strik, patchwork, stof eller maleri.


Selvfølgelig skulle vi købe en bog og have hans autograf.
Han bliver i byen nogle dage, da han skal have workshops torsdag og onsdag. Derefter rejser han til Korea, New Zealand og Australien. Det var en stor oplevelse at møde ham.


5 kommentarer:

 1. Det ser dejligt farvestrålende ud!
  Jeg krydser fingre for vejret i morgen, hvor jeg skal tage turen til Silkeborg for at se og høre guruen :-)
  Man bliver altså glad af de farver.

  SvarSlet
 2. Kan forestille mig at det har været et helt fest fyrværkeri af farver.

  En meget inspirerende sjæl.

  SvarSlet
 3. åhh jeg var der også, de var en herlig eftermiddag. Jeg blev også helt betaget af juletræet.

  SvarSlet
 4. Jeg var der i går (lørdag)! Det var helt fantastisk! Et festfyrværkeri af mønstre og farver - men sådan er det jo med ham, det er ingen overraskelse :-)

  SvarSlet
 5. Ja, Karen-Ditte, det kan jeg se på din blog, og jeg kan læse at der var mange fra blogverden, men jeg synes ikke at jeg kunne genkende så mange. Det kan være fordi I ikke ligner "jer selv" fra bloggen eller fordi jeg er dårlig til genkendelse.
  Måske ligner jeg heller ikke mig selv?
  Ann, jeg håber at du nåede frem i god behold til foredraget. Det var vist ikke sjovt på vejene i går formiddags, jeg var slet ingen steder.

  SvarSlet