mandag den 29. november 2010

Sjal nummer 7


I går blev sjalet færdigt, det havde ligget ufærdigt et stykke tid, men nu skulle det sømmes, og det var en god beskæftigelse, mens vi snakkede.
Sjalet er strikket efter et oplæg i en bog.
Det er første gang jeg strikker med mørk bundfarve, ensfarvet, og i møsnterfarverne er der et kontrolleret farveskift. Der er kun en række som skal være rød i hver mønsterrapport.
Kanten er som den plejer at være. Jeg overvejede flere muligheder, men faldt hver gang tilbage på denne. Den skulle indramme mønstret og virke som en rolig afslutning, og det synes jeg den gør.


Jeg har solgt mit første sjal og det gjorde helt ondt i mig, så nu har jeg seks tilbage.
Jeg har en veninde som måske skal have et til sin fødsesldag. Det må være så tilpas til et særligt venskab.

Om jeg bruger et af dem? nej sjældent.

11 kommentarer:

 1. Hvor er det super flot. Jeg kan godt lide farverne, og det med den råde tråd.

  SvarSlet
 2. Bodil, jeg er målløs.
  Hvor er det dog fantastisk!
  Jamen, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige.
  Hvilken farvesammensætning!
  Hvilket mønster!
  Og hvor er det også smukt forarbejdet.
  Dygtig designer og dygtig håndværker - det er lig med en dygtig kunsthåndværker!
  Jeg synes slet ikke, det er strik a la Christel. Du har bevæget dig ud over Christel og har fundet en egen stil. Christel laver jo sjaler a la Kaffe og det samme gør Ruth Sørensen.
  Dette er fra en helt anden inspiration. Teknikken og kanter har måske samme baggrund, som de andre, men resten er jo dig.
  Hvis og når du vil sælge det, så køber jeg det.
  Hvor er det - jamen helt utrolig smukt.

  SvarSlet
 3. Uha, tror du jeg kan tåle så megen ros? rødmen stiger mig i kinderne, men tusind tak!

  SvarSlet
 4. Ja jeg kan altså også bedre lide dit sjal --meget mere symetri og fantastiske farver

  SvarSlet
 5. Ja, jeg håber, du kan tåle det, for vi skal jo ha' mere design fra dit hjerte ;-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det flot, er vild med detaljen med at gøre spidsen så flot. Og helt anden stil end Seyfarth, har også siddet og studeret både Fasset og Starmore bøger, og er mest vild med Starmore's mønstre, som jo er gode gamle Fair Isle mønstre. Har også projekt i tankerne med disse mønstre, og kan nu se jeg roligt kan gå igang, med det smukke resultat du har fået ud af det.

  SvarSlet
 7. Hvor er det smukt! Jeg er nået til kanten på mit - jeg overvejede at lave kanten ensfarvet på indersiden, men så kan jeg jo ikke fremvise sådan en flot kant som dig, så jeg strikker mønster!
  Ses vi søndag?
  Lone, Silkeborg

  SvarSlet
 8. Hvor er dine sjaler bare flotte, alle har deres egen skønhed. Jeg tilslutter mig også de andre, du kan og gør noget med de mønstre som bare er fantastisk. Jeg arbejder stadig på mit blomstersjal og glæder mig også til at det engang bliver gjort færdig ;-)

  SvarSlet
 9. Tak for jeres dejlige kommentarer. Jo Lone vi ses på søndag, selv om jeg ikke har en strikket blomst endnu. Det er jo vores adgangstegn. Jeg glæder mig til at se dit sjal, og jeg håber også at I andre fremviser jeres, også selv om I ikke er færdige.

  SvarSlet
 10. Smukt, smukt. Det er nogle meget flotte sjaler du har fremstillet, jeg kan godt forstå ddet kræver overvejelser at skille sig af med dem.

  SvarSlet
 11. Du kan da bare tage dit rosensjal på - der er masser af blomster!
  Lone

  SvarSlet