mandag den 27. december 2010

Et sjal til butikken

Min mor er begyndt at strikke modeller til Tind Tekstil og Kunst, og her ses hendes andet sjal. Det første var Maltesersjalet og nu Kornblomst, men i lidt andre farver end det mest viste. Farverne har voldt en del problemer, de tog sig slet ikke ud undervejs i strikningen, men nu synes jeg at resultatet er blev fint afdæmpet.
Jeg opgiver at lægge nye billeder ind på siden om sjaler, her kan man kun redigere og det bliver noget tungt med meget lange indlæg.

Jeg skal have sjalet med i butikken i morgen, så det kan pryde udstillingen. Min mor er spændt på næste opgave, hvad mon hun skal strikke næste gang????
Min Folkloretrøje skrider godt frem. Begge ærmer er færdige og jeg er i gang med belægningskanten. Det er jo samme mønster som sjalet her.

8 kommentarer:

 1. Hold da op et arbejde. Super flot.

  SvarSlet
 2. Smukke, smukke harmoniske farver.
  Din mor kan da ikke være heeelt ung. Det er fantastisk, at hun og du har dette sammen på det høje niveau.

  SvarSlet
 3. Det er et meget sjal i dejlige farver.

  SvarSlet
 4. De er jo bare smukke de sjaler, dem kan man vist ikke få for mange af.

  SvarSlet
 5. Min mor er 87, og hun har stadig mod på nye udfordringer. Hun har altid lavet håndarbejde, broderi, syning, strik (også strikkemaskine) blomsterdekoration, stoftryk og batik, så hun har næsten været hele raden rundt, men nu er det fint at sidde med et strikketøj, da bentøjet ikke er det bedste. Vi udveksler ofte strikkenyt- også på PC'en og hun er fast læser her på bloggen.

  SvarSlet
 6. Et ualmindelig smukt sjal i skønne farver! Fantastisk fint håndværk! Hvor er det dejligt, at din mor og dig kan dele denne interesse.

  SvarSlet
 7. Jeg skal da også love for, at din mor holder sig i gang - du har jo efterhånden præsenteret en række smukke projekter fra hendes hånd her på bloggen.
  Jeg er meget betaget af farvesammensætningen på Kornblomst - det færdige resultat er rent ud imponerende :-)

  Godt nytår :-)

  SvarSlet