søndag den 20. marts 2011

En kæmpe succes


 

Vi kan næsten ikke få armene ned! Fiberfesten blev en kæmpe succes. Solen skinnede, og gæsterne væltede ind allerede fra morgenstunden.
Vi havde 8 udstillere, og de havde deres stande i udkanten af området. I midten var opstillet caféborde, hvor man kunne sidde med en kop kaffe og mad og senere tage strikketøjet frem og hygge sig med ligesindende. Det fungerede rigtigt godt.


Vi kikker ind i en af de 6 workshops. Det er tunesisk hækling ved Birthe P.

Birthe havde vældig travlt, skulle stille alle sine varer op, instruere mand og børn i salg af garn, strikkepinde m. v. og sørge for at hendes egen workshop fungerede, og hun klarede begge dele flot. På Birthes Facebook kan I se mange flere billder fra dagen.Ann er her i gang med sin demonstration af magic loop, og I kan læse hendes version af opgaven her. Tror I jeg var bange for at hun ikke kunne klare den opgave? næppe, når man følger hendes blog og ved, hvor dygtig, grundig og omhyggelig hun er. Det var en stor succes for Ann, og hun har helt sikkert en fremtid ud i den metier. Næste år kan hun få en workshop, for hun har bestemt indhold til 3 timer. Der er stor interesse for nye teknikker.

Jeg mødte en del bloggere, og hvor er det sjovt at få sat ansigt på. Her ses Irene, Berit ( vi lægger straks mærke til deres" Camomiller") og Ann, og der var mange flere.

Et blik fra caféområdet, hvor strik og hygge udfolder sig.
Vi fik så mange opfordringer til at gentage denne dag, og mens vi ryddede op fik Birthe og jeg lige tid til at udveksle meninger og jo.... vi er klar til næste år.
Så nu er tankerne allerede ved at kredse om, hvordan, hvilke ændringer, nye muligheder??? Jamen, det er en spændende verden at bevæge sig rundt i!!


8 kommentarer:

 1. Hvor er jeg glad for at høre, at det bliver gentaget - jeg er grøn af ærgrelse over, at jeg ikke kunne komme med, men livet er jo fyldt med hårde prioriteringer indimellem ;-)

  Jeg har læst et hav af beskrivelser i blogland og ingen tvivl om, at det har været en kæmpe succes. Dét har I gjort godt - tillykke med det :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med sucessen! Jeg har også kun rosende ord for arrangementet. Og kommer bestemt gerne igen!

  SvarSlet
 3. Tak for en dejlig dag. Jeg vil helt sikkert komme igen næste år.

  SvarSlet
 4. Ja, det var helt klart en fantastisk dag, der indeholdt alt hvad en fiberelsker begærer: Mulighed for at lære nyt, mulighed for at arbejde med det man elsker og ikke mindst mulighed for masser af selskab med søde, fantastiske og engagerede mennesker. KLART jeg er med næste år :0)

  SvarSlet
 5. I like it when folks come together and share opinions.

  Great blog, keep it up!

  Here is my web-site: screen next

  SvarSlet
 6. Its like you read my mind! You appear to know so much about this,
  like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but other
  than that, this is wonderful blog. A fantastic read.

  I'll definitely be back.

  Look at my blog: click here

  SvarSlet
 7. I'm not sure the place you are getting your information, but great topic. I must spend a while learning more or understanding more. Thank you for great information I was looking for this information for my mission.

  SvarSlet
 8. WOW just what I was looking for. Came here by
  searching for widowed

  My web page ... view more

  SvarSlet