søndag den 27. marts 2011

sommertid og mobilitet


Jeg har købet en el-cykel, er den ikke flot.........
Jeg vil til at cykle på arbejde, har 20 km hver vej, så det håber jeg er overkommeligt med lidt hjælp til bakkerne. Jeg har kørt turen i næsten 15 år, og det kun i sommertiden jeg har taget turen på cykel nogle gange om året. Men nu skal piben have en anden lyd. Så behøver jeg heller ikke motionere, når jeg kommer hjem. For selv om der er hjælp til komme op i fart, så stopper "motoren" når man er oppe på 25 km/t .

Cykeltasken kan klikkes af og tages med som en kurv, og der er en ekstra kurv bagpå.

Cykelhjelm har jeg aldrig brugt før, men efter et styrt i efteråret, købte min mand denne Nutcase til mig, og den passer helt perfekt til cyklen.


Dette nøgle Noro sock yarn har ligget i skabet længe. Jeg har ikke lige vidst, hvad det skulle bruges til, men her fandt jeg en opskrift på et lille tørklæde, jeg havde lyst til at gå i gang med. Det er så spændende at strikke med selvskifte garn, man må lige have den næste nuance med.

En lille blomst i glasvase. Jeg må vist have en mere. Den blev købt hos Mie Poulsen på Fiberfesten.

Jeg strikker videre på sjalet Røde Stjerne. Som den opmærksomme læser har set, så har jeg oprettet en ny fane, hvor jeg sælger ud af mine sjaler. Min mor strikker jo også, og hun er indstillet på at strikke på bestilling, når Tind er blevet velforsynet med udstillingssjaler.

9 kommentarer:

 1. Du bli`r så glad for din el-cykel ! Jeg er i hvert fald meget glad for min, og som du selv skriver. Selv om der er motor på, så skal man altså stadigvæk træde rundt i pedalerne, ellers går den i stå.

  SvarSlet
 2. Den er bare god, du bliver så glad ved den ;)
  Jeg har haft en i lidt over et år, jeg cyklede ellers aldrig, mit hjerte var ikke vild med at cykle. Så fik jeg en el-cykle og cykler nu på arbejde (Fredericia.Middelfart)
  med glæde og nydder det.
  God fornøjelse med den.

  Yt.

  SvarSlet
 3. Først må jeg lige sige: Hvor er dit Camomille sjal blevet smukt - tror mange vælger at lave det knap så stort, så det passer lidt bedre om halsen :-)

  Og cyklen? Jo, den er sandelig fin - jeg har aldrig prøvet sådan én, men kan se der er store fordele på de rigtigt lange cykelture. Og hvad skal man dog med cykelhjelm? Det er da kun børnene, der skal ha´ sådan en på ;-) Nej, spøg tilside, men jeg er ikke nået dertil endnu, selvom det selvfølgelig er det eneste rigtige at gøre.

  Jeg er bange for at måtte indrømme, jeg har sovet i timen, for det er først nu jeg overhovedet opdager, at du har flere faner - mon ikke de sjaler kommer til at gå som varmt brød - de er jo så fantastisk smukke :-)

  SvarSlet
 4. Se cykelhjelm.org for videnskab om cykelhjelm eller dette foredrag om emnet her: http://video.tedxcopenhagen.dk/video/911034/mikael-colville-andersen

  Vi bor i verdens mest sikkert cykelland. Vi har en højere risiko for hovedskade som bilister og fodgængere - så behold hjelmen på 24-7! (eller vælg rationalitet)

  SvarSlet
 5. Tillykke med vidunderet både den og tilbehøret ser meget lækkert ud.

  Et skønt sjal du er ved at lave og i nogle lidt andre farver end du plejer - flot.

  Ja det er jo lidt svært selv at bruge alt det vi fremstiller og så er det fint at andre får glæde af det.

  kh Jane

  SvarSlet
 6. Bruger lige en lidt utraditionel vej til at spørge om, der mon er blevet fundet et penalhus lavet af lynlåse efter Fiberfesten. Jeg tror, det ligger i lokalet, hvor der blev afholdt dobbeltstrik workshop? Min datter har lavet penalhuset, så jeg er lidt ked af, det er blevet væk.
  Vil så også lige benytte mig af muligheden for at takke for dine meget inspirerende sider her. Du har givet mig skubbet ud i selv at designe/komponere et sjal i dobbeltsrik.

  SvarSlet
 7. Jeg har ikke hørt om noget penalhus, men jeg skal undersøge sagen. Det er dejligt at du selv er kommet i gang med et sjal, det viser du vel på bloggen?
  Hilsen Bodil

  SvarSlet
 8. Tak for svar. Det er ærgerligt at det er væk, men så må jeg se om jeg kan overtale min datter til at lave et mere. Og sjalet kommer selvfølgelig på bloggen, men da det er i dobbeltstrik bliver det et af de længerevarende projekter.

  SvarSlet
 9. Sikke en flot cykel. Det er super dejligt at cykel på alle tider af året. Man skal bare være klædt på til det.

  SvarSlet