søndag den 15. januar 2012

Nyt projekt med mønsterstrik

Det bliver et meget kort indlæg - forklaring følger.
Først vil jeg vise et nyt projekt, jeg lige er begyndt på, men det har været i mine tanker længe.
Det er modellen Isabella fra Karen Noe strikket i det lækre uld/angora garn. Garnet har en løbelængde på 230 m/50 g, men det er den gamle udgave af garnet, jeg strikker i. Karen Noe har fået fremstillet et nyt garn, som er lidt mere angora-agtigt, og det ligger nu i 25 g's nøgler i mange flotte farver.
Kanten nederst på blusen er en bølgekant, og det har jeg ikke prøvet før. Det er vendestrik over 10 m efter en sort retmaskeomgang. Smart ikke?

Modellen hedder nu Fair Isle på hjemmesiden, hvis du vil søge efter den.

Isabella - med fair isle mønstre
Her ses den færdige udgave.
Når jeg skriver, at indlægget bliver kort, er det fordi jeg har store problemer med at lægge billeder ind. Jeg kan kun sætte ét billede ind af gangen og det tager meget lang tid at uploade det til bloggen. Er der mon andre som har problemer med det?

9 kommentarer:

 1. Tak for din flotte blog som giver mig meget inspiration ! Denne trøje er fantastisk flor. Jeg "klikkede" ind på din henvisning til Karen Noe, men jeg kan ikke finde ud af hvor opskrifterne er til de forskellige modeller, men ok... jeg vil ringe dertil i morgen for der er meget flot strik. Jeg er ny blogger derfor ikke så meget erfaring. kh
  Annette anntteskreativititer.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg kan heller ikke finde opskriften på Karen Noes hjemmeside. Men jeg fandt den hos Hoe Strik, så prøv det.

   Slet
 2. Heldigvis (for mig)kan jeg ikke genkende dine problemer med at lægge billeder ind, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig med det. Men hvor er det dog en lækker trøje, du har sat på pindene, den glæder jeg mig til at se dig i.

  SvarSlet
 3. Det er godt nok en meget smuk trøje. Glæder mig til at se den færdig. Jeg har ikke haft problemer med at oploade billeder. Prøv at skrive dine indlæg i Windows Live Writer, det er meget nemmere

  SvarSlet
 4. Jeg har garn liggende i skabet (det nye Angora) for både opskrift og garn blev købt på Fanø - jeg er dog ude i lidt andre farveeksperimenter (og er ikke helt sikker på, hvad jeg synes om dem ;-)) Opskriften findes i Karen Noes bog Knitting Collection, der udkom her i efteråret.

  Det er en meget smuk trøje - jeg glæder mig til at se det færdige resultat :-)

  SvarSlet
 5. Spændende - flotte farver - den bliver helt sikkert meget lækker .

  SvarSlet
 6. opskriften er stadig på Karen Noe´hjemmeside, bare under et andet navn.. Fair isle

  SvarSlet
 7. Nu lykkedes det endelig at skrive kommentarer da jeg valgte google chrome som webbrowser. Det er en rigtig flot bluse med en anderledes detalje i kanten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annelise, det hjalp også på mine problemer!

   Slet