onsdag den 4. januar 2012

En helt fantastisk bog

Så er bogen ankommet fra Estland, og jeg sidder og bladrer i dette skønne værk. Den er intet mindre end en åbenbaring i farver og mønstre, fra et land, en lille ø, MUHU som jeg intet kendte til for bare 10 dage siden.
Jeg fandt den tilfældigt på nettet, da min interesse for sjalerne førte mig derhen, og siden har jeg læst og søgt og fundet ud af, at en hel særlig håndarbejdskultur hørte til denne lille ø.
Bogen er på 384 sider, og vejer en del. Alligevel har jeg kun betalt 3.14 Euro for at få den tilsendt.
Mere om den senere, men prøv at google muhu knitting (billeder) og få et indblik i de smukke mønstre og farver.
Billedet er lånt herfra
Nu må jeg videre i bogen!

9 kommentarer:

 1. Det var dog nogle pragtfulde farver og mønstre. Det er helt utroligt hvad man kan finde på nettet. Glæder mig til at se mere til bogen.

  SvarSlet
 2. Godt nytår.
  Hold da helt op en skat du har fundet. Jeg må straks på jagt

  SvarSlet
 3. Billederne minder mig om et par smukke russiske sokker jeg købte for mange år siden i det gamle Sovjet. Mønstre og farver var vilde :-)

  SvarSlet
 4. .... tænke tænke: det var da vist i Estland, jeg købte dem! I 1976 eller 77. Gad vide, hvor de er blevet af?...

  SvarSlet
 5. Det var ellers noget af et kup du har gjort der. God fornøjelse med strikningen.

  SvarSlet
 6. Virkelig spændende bog! Jeg ønsker mig den allerede. Har du en adresse eller sælger du af dem eller? Glæder mig til at høre fra dig!

  SvarSlet
 7. For et kupp av en bok. Det mønsteret skulle jeg gjerne kopiert.

  SvarSlet
 8. Nå, nu faldt jeg over mine gamle russiske/ estiske strømper. Jeg har taget et billede af dem og lagt det på min blog under overskriften "Russisk og retro". Du skulle næsten prøve at kigge på dem :-)
  Kan du lure hælteknikken?
  Jeg har nemlig set samme teknik på nogle huer fra Adzerbadjan eller der omkring. Og jeg er meget varm på at strikke sådan en på et tidspunkt.

  SvarSlet
 9. Hvor er jeg glad for, at jeg fandt din blog, for den er simpelthen fantastisk med alt dit flotte strik og ikke mindst din Strikketeknik, genial. Ja, så skulle man vist ikke have problemer med at strikke fair-isle, smiler. Jeg må da straks igang, når jeg nu får købt den fantastiske bog MUHU ISLAND.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet