søndag den 24. juni 2012

Afskeden nærmer sig

Jeg har endnu en uge på arbejde, og mange tanker gør sig gældende om det arbejdsliv, som nu snart er slut.
I fredags havde jeg en lille hyggeligt afsked med mine nærmeste medarbejdere. Jeg havde lånt et sommerhus i nærheden, hvor vi kunne sidde i vandkanten og indtage frokost m.v. Men først ved 15-tiden holdt regnen op, og jordbærtærten kunne indtages på bådbroen.

Der var strikkede gaver til alle, og de blev positivt modtaget, så vidt jeg kunne se.... 

Jeg har muntret mig med dette lille sjal, og det er især borten, som jeg skulle afprøve.
Det er strikkes på p 4 i kamgarn fra lager (løbelængde 450 m/100g)

Borten er strikket først over 20 masker, og der skulle være 33 spidser. Halvvejs kunne jeg mønstret udenad, og så kunne jeg også se lidt fodbold, når jeg skulle holde min mand selskab ved skærmen.

Derefter samler man masker på langs kanten og strikker resten af sjalet med vendestrik. Det er et fint lille skuldersjal, og det kan naturligvis strikkes større. Der er gået 58 g til den størrelse som opskriften angiver.
Se opskriften på Ravelry


3 kommentarer:

 1. Det er altid svært at tage afsked, men du har jo også spændende ting at se frem til. Et nyt kapitel, kan man vel sige.

  Det er en utrolig smuk bort på det fine, lille sjal!

  SvarSlet
 2. Ja, det er naturligvis svært at tage afsked med gode medarbejdere, og tænke tilbage på et langt liv på en skole, men vi ved jo at du ikke kommer til at kede dig med de mange gøremål som du får mere tid til.
  Jeg vil ønske dig en rigtig god sommer med forhåbentlig godt vejr.

  SvarSlet
 3. Det er altid med et vist vemod når "man" skal tage afsked, også selvom man selv har valg det. Det må der på den anden side også være noget godt ved. Det viser vel bare, at det ikke har været har været helt tosset, det man har valgt at bruge sin tid på. Men når du nu har valgt at tage afsked med det gamle, har du jo noget andet dejligt at se frem til.

  SvarSlet