søndag den 17. juni 2012

Gribgarnet lukker og slukker

Det har været travle dage siden torsdag. Jeg har skiftevis undervist og passet standen her hos Tind Textil og Kunst.
Jeg fik undervisningslokale i det nye Medborgerhus, hvor der er elektronisk opkobling, så jeg underviste på workshoppen ved hjælp af mine strikkevideoer, og det er en fantastisk forbedring både for kursisterne og mig selv. Alle kan se demonstrationerne, de kan gentages i det uendelige, og man kan gense det senere, hvis man lige har glemt hvordan. Det vil jeg bestemt bruge fremover.

Der har været mange besøgende, og jeg tror, at de fleste stande oplevede et fint salg. Det er først gang Tind deltager på en garnfestival, men sikkert ikke sidste gang. Udvælgelse er svært, når man skal vise butikken frem på 9 m2, men nu har vi gjort nogle er faringer.

Festivalen lukkede med et stort Strikkebanko. I salen i Lunden var der dækket op til det store kagebord, som skulle indtages efter bankospillet.

Mange havde tilmeldt sig, og der var flotte (og mange) præmier fra udstillerne

Billede: SÅ dejligt er det at være med til Grib Garnet!
Jeg tror, at de 6 initiativtagere kan sove roligt i nat. De må være slidt ned til sokkeholderne efter de hektiske dage. Det har været et flot og stort arrangement. Det skal de have så mange tak for!

3 kommentarer:

 1. Det var en fin stand Tind havde på den lille plads de havde fået tildelt. Jeg besøgte standen torsdag eftermiddag. Købte garn til Jytte Slentes bluse med pletter, strikket i Semilla, et lækkert garn. Er gået i gang. Jeg hilste på dig på vej ud. Jeg kunne kende dig fra billedet på bloggen. Ville gerne have deltaget i mønsterstrik, men havde hele weekenden optaget. Måske der bliver en mulighed en anden gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Det var godt vi fik hilst på hinanden. Håber du bliver tilfreds med blusen.
   Hilsen Bodil

   Slet
 2. Man føler seg som regel både lykkelig og tom når slike store arrangementer er over. Når de blir så vellykket som her er det som regel verdt alt slitet.

  For et kakebord...

  SvarSlet